Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler, aranizda antep'de oto kiralama isi yapan veya tanidigi olan var mi?

Antepte okuyorum ben. Sana tavsiyem oto kiralayan kücük dükkanlara bulasma. Havalimanındaki sirketlere bak 70-80 liraya araç buluyorsun ve cok daha saglam oluyor. Allah korusun bi sıkıntı falan olursa o dükkanlarla ugrasmak dert.

bjk6_DG8FB.jpg

Orta sahada ısıran basan dinamizmi arttırabilecek bir oyuncu Taider 92li iyi para da kazandırır parlatırsak

Bu marzio da bir hayırlı haber vermez arkadaş yaz gervinho zu gs yok nagatomo falan vay arkadaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napoli Romagnoli için 30 m € teklif etmiş.

Çok abartılı bence. Milan da aynı parayı veriyor.

Vallah Hamza oyle dedi ben onun yalancisiyim :D

adam 7 yil onceki performansina gore alin raporu veriyor gerisini siz dusunun, bu kafada olan birisi Freddy Adu yu da aldirir malum 7 yil once wonderkid diyordular ona :asd22:

Bizde burda 60ı dayanmış gurbetci amcalara eski kafalı diyoruz oysaki. Buda ayrı versionu herhalde
Bu jem 2 yıldır sakat arkadaş. Daha önce neymiş kimi ilgilendirir yahu?
Galatasaray ptt takımı sank ki ofrdaki takımlar bile böyle rezalet transfer yapmaz.
Oyuncu konusunda da değilim. 2 yıl sakatlıklar ile boğuşan adamı sen nasıl alırsın yahu? Babasının oğlumu bu?
Olsa bile yani Gaatasaray babasının çiftliğimi?

Bizde burda 60ı dayanmış gurbetci amcalara eski kafalı diyoruz oysaki. Buda ayrı versionu herhalde
Bu jem 2 yıldır sakat arkadaş. Daha önce neymiş kimi ilgilendirir yahu?
Galatasaray ptt takımı sank ki ofrdaki takımlar bile böyle rezalet transfer yapmaz.
Oyuncu konusunda da değilim. 2 yıl sakatlıklar ile boğuşan adamı sen nasıl alırsın yahu? Babasının oğlumu bu?
Olsa bile yani Gaatasaray babasının çiftliğimi?
Basin mensuplarina yaptigi aciklama da komik, onun en buyuk faydasi getirecegi tempomus :D

yani Championship deki antreman temposunu getirecekmis sanki adam kondisyoner, boyle bir aciklama olur mu yahu :asd22:

Melo-Vidic takası yapıp bedavaya Flaminiyi,Telles için Wiel'i al,parayı Gervinho ve forvete harca

Gomezin Besiktas ile Pazartesi/Sali sözlesme imzalamasi bekleniyor.

@Di Marzio

Gelecegin Nesta si diyorlar ondandir, cocugun buyuk potansiyeli var. Kumasi saglam.

Kumaşı sağlam o kesin de kumaşı sağlam olup patlayan çok adam da var.

Nesta'yla aynı cümlede anılmak için 40 fırın ekmek yemesi lazım bence.

Yani gelecekte o paraların daha fazlasını da eder belki ama şu anki teklifler fazla bana göre. Kaldı ki açık arttırma gibi gidiyor nerede bitecek merak ediyorum. :D

Basin mensuplarina yaptigi aciklama da komik, onun en buyuk faydasi getirecegi tempomus :D

yani Championship deki antreman temposunu getirecekmis sanki adam kondisyoner, boyle bir aciklama olur mu yahu :asd22:

Ya çok büyük yetenek olsa belki anlarım , bilmem sneijder profilinde olan birisi.
26 yaşına dayanmış ve ingiltere 2ci ligden çıkamamı ve üstüne 2yıldır sakat adamı sen şampionlar ligi takımına transfer ediyorsun.
Ya git işini hoca ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt