Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ailesi istemediği için Türkiye’den ayrılmayı düşünen ve yönetimden, “Inter ile anlaşırsanız iyi olur” diyen Felipe Melo için kötü haber!

İtalyan ekibi, UEFA Finansal Fair Play Kriterleri nedeniyle Brezilyalı için bonservis bedeli ödeyemeyeceğini söyledi.

Inter Başkanı Erick Thohir, “Mali olarak UEFA’nın takibindeyiz. Bu transfer için bedel ödeyemeyiz” deyip takas önerdi.

Şerefsizlere bak eşek yüküyle para harcadılar bize gelince 3 milyonu çok görüyolar

Üzülerek söylüyorum ki haklı çıktık Hocam. Sezon bitmeden Transferde Hamza'nın yanına iş bilen birileri gelmeli dedik, Ben ara transferde istediği oyuncular yaz döneminde isteyeceği oyuncular hakkında ipucu veriyor güvenmiyorum dedim. Bir adım ileri gittim gönderilmeli dedim. Bugün haberler çıkıyor, Hamzaoğlu Niasse'yi yedek bırakmak istemediği için Gervinho transferinin sonucuna göre açıklayıp açıklamama kararı aldı diye.

hakikaten bunu beklerim.

hasan şaş : galatasarayın acil transfere ihtiyacı yok ! zaten şampiyon kadro takım hazır !! kimi alacaksın ki bu takıma anca burağın alternatifini alırsın bunu bile almasalar yedek klübesinde hazır bir umut bulut var !! anca drogba gibi adam alırlarsa hayır demem !:42::42::42:

hasan sas in futbol dan anladigi yok, bosver gitsin.

hakikaten bunu beklerim.

Reis ne günahımız vardı bizim bu tiplere maruz kalıyoruz. Bir taraftar kulübü için adına yakışır hamleler yapmasını beklemesi kadar normal bir şey mi var. Artık iş başka boyuta geldi taraftarın tepkisine tepkiyle karşılık verir hale geldiler.

hasan şaş : galatasarayın acil transfere ihtiyacı yok ! zaten şampiyon kadro takım hazır !! kimi alacaksın ki bu takıma anca burağın alternatifini alırsın bunu bile almasalar yedek klübesinde hazır bir umut bulut var !! anca drogba gibi adam alırlarsa hayır demem !:42::42::42:

Ali Ece her defasında futbol bilgisi ile rezil ediyor bunu... Boşver, sinirlenme abi...

satilmis herif.
sampiyondan 2 puan asagi almis takim 10 tane transfer yapiyor, sanki 20 puan fark attik

ng5J4M.jpg

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu herifler yıllarca top oynadılar birde bu ülkede

şimdi böyle konuşsan vefa nerede kaldı yazıklar olsun derler

sokarlar vefasına :mad:

Bak sana basit söyleyeyim dünyada kim olursa olsun bir işletmeci başına geçtiği mağazanın cirosunu 4'e katlıyorsa maliyetleri artırmadan o adama çok başarılı derler çapsız değil. Eleştiri mesnetli olduğu zaman ve yapıcı öneriler içerdiği zaman eleştiridir, sizin yaptığınız sadece bok atmak.

Bunu demen için aralık ayına geldiğimizde aylık dağılımda küçük dalgalanmalar olmalı. Keza insanların savunması 4. yıldız ve şampiyonluğun etkisi olduğu ve mevcut tarihe bakarsan bu tez doğru.

Ayrıca üste koyulmuş 4. yıldızlı formalar kapış kapış gitti bunlar yeni sezon forması olsaydı yine gidecekti forma başı +10 kazansan karın daha fazla olma olasılığı var mıdır vardır.

Yorumunu ne dinlerim ne izlerim. " ben ayrıldıktan sona florya da petrol buldular galiba " dediğinden beri kendisi YOK hükmündedir.

Ayrıca Bknz: Sneijder listenin 3. sırasın da idi

Son düzenleme:
Hasan sas daha 1 ay once ilk 11'e en az 4 isim lazim diyordu bence yalandir o yazi.

Ben canli izledim 4 isim lazim demisti

Biz Orhan'la Cihan'la şampiyon olduk şampiyon takım bozulmasın mallığı nedir gerçekten anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt