Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17
Metin Oktay Ruhu ile üç yıldızlı formamızı taçlandırdık. Türkiye'nin ilk ve tek dört yıldızlı forması

CKmXFCJUcAAcuaB.jpg
Parçalı forma güzel ama şort berbat. Maclara böyle cıkmayız umarım. Beyaz sort iyidir.

(~Tapatalk )

nedir bizdeki joker sevdası anlamıyorum:bansign:

carole' u da joker etmişler ön liberoymuş, sol açıkmış........ hasbinAllah....

Illa hepsi devsirme olacak.

Umut devsirme kanat, Burak devsirme forvet, Balta devsirme stoper, Sneijder devsirme sol kanat. Simdi de Carole.

Şortun rengini ters çevirseler bu kadar göze batmazdı..
Ama en güzeli beyaz şort olacaktı yanlarından sarı kırmızı şeritler inecekti..
Sarı kırmızı tozluklar tam komedi ona dünyada izin vermezler tamamen tanıtım amaçlı yapılmış bence şort ve tozluklar
CKmXFCJUcAAcuaB.jpg

Vallah bunlar kafayı mi yediler

Böyle forma ve şort yapılır mı

Takımda biraz Lucescu'nun Beşiktaş'taki ikinci senesi gibi bir hava var sanki. Gergin başladılar biraz ama sonradan düzelir.

Aslında parcalı forma cok güzel ama şort bütün herseyi gölgeliyo.
Bunun altında beyaz ya da siyah cok güzel olur. 1 sezon aranın ardından kavustuk parcalıya sükür. Bi dahada geleneklerimizin dısına cıkmasınlar, fenerde nasıl cubuklu ise bizdede her daim parcalı olmalı.

(~Tapatalk )

Şortun rengini ters çevirseler bu kadar göze batmazdı..
Ama en güzeli beyaz şort olacaktı yanlarından sarı kırmızı şeritler inecekti..
Sarı kırmızı tozluklar tam komedi ona dünyada izin vermezler tamamen tanıtım amaçlı yapılmış bence şort ve tozluklar
CKmXFCJUcAAcuaB.jpg

konçları sabri ters giyer

parçalı şort ters olsaymış daha güzel olurmuş ama herşeyde olduğu gibi bunda da kafası çalışmayan bir yönetim var.

Umut Gündoğan
‏@umutgundogan_90
Yeni kulübüm ile anlaşmak üzereyim. Artık Galatasaray'a bırakın dönmek görmek bile istemiyorum.

bu umutun resmi hesabımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt