Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yine mi ibra

Inanmayin hemen,Haziran ayindan bu yana sistemli bir sekilde birileri ibra haberini ortaya atiyor.

Sonuc sivas hotel

halay-dugun-dernek.jpg

Bu bizim oraların halayı. Ibra bunu bilmez.

tamamda arkadas bu levent tüzemen inatla ibra diyor yani emin olmasi bu kadar israr edermi anlamdim ben bu isi

Her türlü oynar . İbra son maçta playmaker oynadı gayet iyiydi. Hamzaoğlu da bence şöyle oynatır.

Sneijder İbrahimovic Podolski(Yasn)
Burak
bence burak'ı amc pozisyonunad oynatır daha da faydalı olur ama sneijder solda oynamalı bu durumda podolski ile çakışyıor sistem error verir.

Yukarıda helva tarifleri gördüm benim de bi katkım olsun bu konuya..

Un helvasının üzerine helva tanımam.. kıvama herkes getiremez çok zor . Sıcak yenir.. Aklıma geldikçe deliriyorum :)

Bayramlarda anama binbir rica, binbir yalvarma ile yaptırırız..bayılırım .

un-helvasi-yapilisi-3.jpg

Son düzenleme:
bence en güzel kadro söyle olur
-ibrahimovic--
poldi---Wes--Burak

illa buragı oynatcaksa ben buragın kanat oynamsna razıyım :)

Un helvasının üzerine helva tanımam.. kıvama herkes getiremez çok zor . Sıcak yenir.. Aklıma geldikçe deliriyorum :)

Bayramlarda Anama binbir rica binbir yalvarma ile yaptırırız..

Kolay gibi gözüksede kıvamı tutturamazsan leş gibi oluyor , pekmezli yapar annem gerçekten mükemmel

bence burak'ı amc pozisyonunad oynatır daha da faydalı olur ama sneijder solda oynamalı bu durumda podolski ile çakışyıor sistem error verir.

Bu arada şahsi fikrim olarak değil de Hamzaoğlu nasıl oynatır ınu düşünüyordum. Ben Sneijderi sola yazdım aslında Poldiyi sağa yazdım. Bence hoca Poldiyi veya Burak ı sağa atar .

Bayramlarda binbir rica, binbir yalvarma ile yaptırırız..

benim de en sevdiğim tatlılardan biridir, tezyem yapardı kulakları çınlasın.Küçükken toprak tatlısı derdim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt