Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
David Amoyal ‏@DavidAmoyal 1 dk.1 dakika önce Çeviriyi görüntüle
With Felipe Melo moving closer to Inter, Nagatomo could be heading zu Galatasaray (Di Marzio)

Ağabey açma o konuyu hiç :asd22:

Konuyu ben 22:00 de açmışım. Ama 2,5 saat geçmiş. Sen açtın şimdi yeniden :asd22:

İşin şakası bir yana olur öyle şeyler. Yanlış hatırlamıyorsam benim de olmuştu. Logomu alıp profil resmi yapan birinden burada bahsetmiştim. Ama biraz kırılmıştım. Arkadaş meğer buradaymış.

Bir kez de PES forması yaptığım ve paylaştığım bir sitede sıkça formalarım çalınıyordu. Benim yaptıklarımı alıp imzamı silip kendi imzalarını yazıyorlardı.
Bir arkadaş ta yapmış. Ağzıma geleni saydım. Meğer çok sevdiğim başka bir siteden bir kardeşimmiş. Niki değişikmiş. Çocuk benden özür diliyor ben çocuktan.
Hayır çocuk başka bir sitede benden izin almıştı zaten.
smileyslaughing_lol_dielaughing_100-101.gif

İnamoto'dan sonra bir Japon daha kaldırmaz bu yüreğim..

Telles'i 10m'ye Psgye satarsak,Nagatomo hem solun hem sağın alternatifi olarak düşünülebilir ama ben Van der Wiel'i istiyorum

"Di Maria PSG ile anlaştı İbrahimoviç bir adım daha yaklaştı..." diyorlar.

İnter elindeki çöplerden birini bize itelemeye çalışıyo.Ne karaktersiz aşağılık bi klüpmüş bunlar transfere tonla para harcadılar bize gelince 3 milyona mırın kırın ediyolar.Takas istiyosan koy Shaqiri'yi ortaya

Forvete sadece rotasyon için adam alırlar valahi boşa ümitleniyorsunuz adam umutu bile hala tutuyor ben imkansız görüyorum forvet için yıldız bir ismi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt