Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Maxi lopex elmander etkisi yaratır. Ben beğeniyorum vallahi.
Duvar olma konusunda usta oyuncu üstelik.
Duvar olma konusunda usta oyuncu üstelik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi adam Biglia'yı da istemişti.
Alsak şimdi köşeyi dönmüştük![]()
Abi adam Biglia'yı da istemişti.
Alsak şimdi köşeyi dönmüştük![]()
Vay adam büyümüş saclarını kesmiş arkadas
Transfere 60 milyon harcayan adamların Melo'ya verecek 3 milyon bulamaması garip değil mi?Böyle saçmalık olmaz.Madem bonservis ödemeyi kabul etmiyosun ilgilenmiyoruz de kapa işi hem oyuncunun aklını karıştırıyolar hem de bizi keriz yerine koyuyolar
@Ahmet KOLKOPARAN abi ne diyor bu arkadaş. Hadi @B. Arda Aycan ya da Ozan Tokgöz abileri dese anlarım yaşları yakın da senin gibi çiçeği burmnunda delikanlı hakkında edilen laflara bir tepki koyman gerekiyor bence.kusura bakmayında maxi lopezi alacağıma ahmet abiyi alırım ikiside aynı yaşta yeni pandev hayırlı olsun..![]()
oynuyor melo yerinede flaminiNagatomo sag bek oynuyormu? Sabri yi kesecekse gelsin![]()
Maxi sabriden iyi değil diyen zihniyet nagatomoyu alıp sag bekte sabrinin yerine oynatırmı sence ;-)Nagatomo sag bek oynuyormu? Sabri yi kesecekse gelsin![]()
niye karaktersiz asagilik kulüp oluyor anlamadim tabii istemedikleri oyunculari satmaya calisacaklar
Shaqiri nin degeri cok fazla
ama onlar gibide bizimkiler Melo yu bonserviz almadan satmamali
Biz Maxi'yi alırsak FB inat olsun diye Icardi'yi alır diyenler?