Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cüneytin tek istediği adam atıf dı başkan dedi olum cüneyt bak bu adama bu kadar para verilirmi o paralara millet naniyi alıyor filan .. Orda koptu olay :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdilik Cüneyt Tanman transferlere engel olmuş gibi görünüyor demek ki Abdurrahim Albayrak'ın Maxi ile anlaştı muhabbeti doğru Cüneyt iptal etti transferi Podolskiyi de almayacaktı çok taraftar baskısı oldu

Düğüm cüneytteydi o ayrılınca düğüm çözülmüş oldu
Sanırım başkana transfer yapmayalım diyordu hocaya da sürekli baskı yapıyordu

Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici olan Cüneyt Tanman şok bir kararla görevinden ayrıldı. Sarı-Kırmızılılar'da Cüneyt Tanman'ın yerine gelecek isim nerdeyse belli.
Görevi profesyonel bir isme vermek isteyen başkan Dursun Özbek'in tercihi, eski Milli takımlar menajeri ve son Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçiminde Galatasaray delegesi olan Can Çobanoğlu. Seçimde Dursun Özbek'in desteklediği ancak Fatih Terim ve Göksel Gümüşdağ'ın istemediği Can Çobanoğlu, Yıldırım Demirören'in listesinden çıkartılmıştı ve yerine Ali Dürüst girmişti. Dursun Özbek, Florya'yı kardeşi Mehmet Özbek ve Can Çobanoğlu'na emanet edecek.

3 puan

Dursun şu saatten sonra güzel işler yaparsa anlayınki sorun Cüneyt cenabetindeymiş

Ben hamza hocanın İbra Robben gibi oyuncuyu alıyoruz dense istemiyorum diyeceğini düşünmüyorum

Görevli olmayan birini işin içine karıştırdığı için Dursun'u da temizleyelim. Ne dersiniz? Hepsi elden çıksın.

Shaqiriyi vermezler çok para harcadılar onun üstünden kapatacaklar

Meloyu bir şekilde yollayacaklar bu kesin medya iyi gazlıyor.Olmayacak şey değil kendini hazırla derim.Sonuçta idman tempomuz artsın diye futbolcu transfer eden kulübüz :)

Direk degil... Telles´i 10 satarsak, o 10 Milyon avroya, Melo´nun bonservisini ekleriz, belkide alacagi yillik ücretin yarisini daha ekleriz, ve Shaqiri´yi almak icin teklif göndeririz. 10 Milyon avroya da fransa´dan siyahi sag bek, ve Alex Song ilac gibi gelir.

Burdan şu sonuç çıkıyor.Bu Niasse yide Cüneyt aldırmak istedi.Yönetim engel oldu.İpler orada kopmaya başladı.Podolskiyi filan başkan almıştır bence.Cüneyt te o kapasite yok.

Dursun buldu fırsatı dolduracak tüm sülalesini

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Transferlerin geçikmesindeki en büyük engel Cüneyt Tanman"dı.
Hatta veto yiyen bir çok oyuncunun sebebide kendisidir.
Engel kalktı. İYi şeyler olacak gibi.

Can Çobanoğlu iyi galatasaraylıdır ama yabancı ve piyasaya hakim birini alsak sanki daha iyi olur

FBJK nin sırasıyla kuduruş aşamaları ; melonun takıma geri dönmesi>Podolskinin hırslı ve istekli oynayıp balon transfer olmaması>4.yıldız formaları>Cüneyt Tanmanın istifası>Sponsorlar>Yıldız transferleri ve kapanış. keyifleri iyice kaçmıştır ve transferlerle daha da kaçacaktır.

Ulan A Sporda Levent abimiz konusuyor benim yüzüm gülüyor ak

Düşünsene Gervinho İbrahimoviç.

Direk degil... Telles´i 10 satarsak, o 10 Milyon avroya, Melo´nun bonservisini ekleriz, belkide alacagi yillik ücretin yarisini daha ekleriz, ve Shaqiri´yi almak icin teklif göndeririz. 10 Milyon avroya da fransa´dan siyahi sag bek, ve Alex Song ilac gibi gelir.

Carole sol tarafı idare edebilir gibi duruyor.Bir şekilde bunlar düşünülmüştür.Hani Shaqiri olayı bizim Podolski gibi olacak.Bir zaman formamızı giyecek ama ne zaman bilmem.Keşke dediğin gibi olsada hemen giyse..

Birde aklinca yonetimi taraftarin onune atiyor dursunun kardesini one atarak cakala bak ya

Birde buyuk kaptanmis pehhh

Gsde olan gsde kalir hersryden once

Neyseee bir capsizdan kurtulduk

Bakalim hamzada ayni kafayla gidecekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt