Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sorunun tek başına Cüneyt Tanman'da olacağına ihtimal vermiyorum. Başkan oyuncu alalım diyor, Hamza istiyor ama Tanman engelliyor bu mümkün mü?

Hamza Hamzaoğlu'nda da sürprizler olursa şaşırmam.

Birde aklinca yonetimi taraftarin onune atiyor dursunun kardesini one atarak cakala bak ya

Birde buyuk kaptanmis pehhh

Gsde olan gsde kalir hersryden once

Neyseee bir capsizdan kurtulduk

Bakalim hamzada ayni kafayla gidecekmi

aynen,başkan büyük transfer yapılacak parayı ben veriyorum dediyse bu da yönetime zarar vermek için açıklama yapmış resmen

taraftarın gazını almak için eski bir futbolcumuzu getireceklerse hiç getirmesinler daha iyi. zaten transferleri hamza hoca istiyor, altyapıyı ahmet akcan yönetecekmiş ee sportif direktör ne ile ilgilenecek ki?

@AslanStatistic: Can Çobanoğlu: Önümüzdeki hafta sonuna kadar Galatasaray sponsorluk ve Ibrahimovic konusunda önemli adımlar atabilir (Trtspor)

Ne diyorsunuz beyler elim ayağım titriyor.

Kesinlikle duygusal düşünmeyecek yabancı vizyonu yüksek biri gelmeli

@AslanStatistic: Can Çobanoğlu: Önümüzdeki hafta sonuna kadar Galatasaray sponsorluk ve Ibrahimovic konusunda önemli adımlar atabilir (Trtspor)

Ne diyorsunuz beyler elim ayağım titriyor.

Boşuna panik yapma renktaş. İbra gelmez. Sponsor olabilir ona bir şey diyemem

Gerekirse twitter'da Tag açalım. vizyon sahibi birini getirsinler, Haldun üstüneli vs Yıldız transferi yapacak,takımı ileriye taşıyacak,taraftarı çıldırtmayacak birisini getirsinler

250 tane gol atmış Hakan şükürü bu kadar savunmadınız be bırakın bu kaptan ayaklarını adam çapsız işte sabride 15 sene oynadı bir tane orta açamayan adama neden saygı duyayım çileyi taraftar çekiyor kardeşim benim kadar mı düşünüyorlar klubü geçin bu işleri..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben sorunun tek başına Cüneyt Tanman'da olacağına ihtimal vermiyorum. Başkan oyuncu alalım diyor, Hamza istiyor ama Tanman engelliyor bu mümkün mü?

Hamza Hamzaoğlu'nda da sürprizler olursa şaşırmam.

hayır başkan istiyor, hamza hoca ve cüneyt istemiyor. hamza hoca ile cüneyt tanman aynı mantık hocam. ikiside şampiyon kadromuz,evladımız diyerek açıklama yapıyorlardı. Gomez'e 9 milyon euro bonservis istiyorlar diyen kişiler hamza hoca ve cüneyt ti. bonservis olayı yokmuş halbuki. başkan bunun gibi birçok olayı sezmiştir emin ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt