Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler gecenin bu vaktinde sizlerle birsey paylasmak istedim. Sorunlar transfer degil. Hatta su an Ibrahimovici aciklasalar yine mutlu olmam. Camia çok büyük tehlikede. Galatasaray'i hicbir zaman böyle görmedim. Çok kötü yönetiliyoruz. Camia'nin içerisinde çok saçma seyler dönüyor. Acikcasi bunun farkina simdi degil sezonun bitmesine bir kac hafta önce farkina vardim. Türkiyenin Bayern Münihi olma yolundan buralara gelmek normal degil. Bu zamana kadar takimin basinda kim olursa olsun bu sekilde zarar vermedi. Galatasaray atkilarin takimidir. Taraftar degil bu camianın bagımlısı olarak müdahale etmeliyiz derhal.

Hiç inanmıyorum ama Dursun kazara falan İbrayı getirirse efsane başkan olur

İbra gelsin mahalledeki parkı ateşe veririm cocuk katliamı yaparım ne diyonuz siz.

Bjk nin aldığı Rodolfho yu çok merak ediyorum . Mancini çok istemişti bu adamı

Futbolun icinden gelen, dünya piyasasina hakim ve Galatasaray ile özdelesmis bir isim gelmesi lazim. Neden mi ? Öyle ternayo gibi bir cakal gelirse, komisyon manyagi ederler kulübü. Bu Tugay Kerimoglu olabilir, ancak yetkisi nekadar olur tabiki bilinmez... Keske Karl Hein Feldkamp gelse...

Futbolun icinden gelen, dünya piyasasina hakim ve Galatasaray ile özdelesmis bir isim gelmesi lazim. Neden mi ? Öyle ternayo gibi bir cakal gelirse, komisyon manyagi ederler kulübü. Bu Tugay Kerimoglu olabilir, ancak yetkisi nekadar olur tabiki bilinmez... Keske Karl Hein Feldkamp gelse...

Aynen Feldkamp çalışıyorsa gelsin,bak Daum bile iş yapar

Aynen Feldkamp çalışıyorsa gelsin,bak Daum bile iş yapar

Daum müthis bir Teknik Adam ve SD´de yapabilir. Herzaman özellik ile güney amerikadan hem Bundesliga, hem Fenerbahce, hemde Bursa´da müthis oyuncular bulmustur. Adam gece bir kokain cekiyor, sabaha Fernandao gibi bir adami bulup getiriyor brezilyanin bir Ghetto´sundan, herif ligin en iyi santraforu cikiyor.

Hamzada gitmeli

8 aydir bir takima insan gs takimina baskili oyun oynatamiyorsa

Ondanda bir cacik olmaz

Daum müthis bir Teknik Adam ve SD´de yapabilir. Herzaman özellik ile güney amerikadan hem Bundesliga, hem Fenerbahce, hemde Bursa´da müthis oyuncular bulmustur. Adam gece bir kokain cekiyor, sabaha Fernandao gibi bir adami bulup getiriyor brezilyanin bir Ghetto´sundan, herif ligin en iyi santraforu cikiyor.

Kesinlikle katılıyorum.Zamanında Derwall'in Feldkamp'ın floryada yaptığı devrimi yine Alman hoca ile yapılabilir SD olsa da

ImageUploadedByTapatalk1437696590.426317.webp

Bence Cüneyt Kaptandan sonra Rasim Ozan sportif direktör olmalıdır.(alıntı)

Daumunda biyiklari var

Ben biyiksiz sd istiyorum

No biyik xeter artik

Sabriye zamı yaptılar hepsi yok olacak sabri lan bu sabri ... Geçen sene 100 tane personeli işten çıkartılar gereksiz diye .. O kadar adamın maaşı topla sabriye verdikleri zam etmez böyle çapsız yönetim hayatım da ne gördüm ne duydum...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt