Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabriye zammı mehmet özbek yapmış diyorlar ..

Hamza'yı şuan yemezler ama Daum gibi SD gelirse kovarken rahat olur hemen Daum devam eder :D

Cuneyt gittigine gore simdi kimin daha capsiz oldugu net anlasilir

Uc capsiz olunca zor ama iki tane kalinca hersey daha net gozukur

Benim favorim hamza

Kesinlikle Rasim sportif direktör olmalı.

Tv'deki analizleri %100 yerindeydi.

Dursunun üzerindeki lekeyi atması için inanılmaz fırsat var şuan elinde

Akıllı kullanırsa ömrünü uzatır aynı kafayla devam ederse Cüneytin şuan yaşadıklarını 1.5-2 ay sonra kendi yaşar

Futbolun icinden gelen, dünya piyasasina hakim ve Galatasaray ile özdelesmis bir isim gelmesi lazim. Neden mi ? Öyle ternayo gibi bir cakal gelirse, komisyon manyagi ederler kulübü. Bu Tugay Kerimoglu olabilir, ancak yetkisi nekadar olur tabiki bilinmez... Keske Karl Hein Feldkamp gelse...

Haldun üstünel, hakan şükür bunlar lazım

Hamzada gitmeli

8 aydir bir takima insan gs takimina baskili oyun oynatamiyorsa

Ondanda bir cacik olmaz

''Devraldığı kadro baskılı futbol oynayabilirdi'' diyorsun yani!...Önümüzdeki sezon sözkonusu olunca da aynı kadrodan 3-5 i harici hepsine ''Leş'' demeyi bilirsin...

Şahsına değil bu dediğim, forumun % 90 ı bu tutarsızlıkla cebelleşiyor...

Cüneyt verdiği röportajda Başkanın sözünü yalanlamış. Başkan kardeşim floryanın sorunlu bölümlerini tespit etmek için duruyordu. duş suları açılınca topraklı su geliyordu gibi şeyler zırvalamıştı.

Bu da Cüneytin açıklamalarında bir bölüm.

Bu sürpriz bir karar mı beklenilen bir şey miydi?

Aslında çok da sürpriz değil. Beni futbolun başına getirmek istediğini söylediği zaman, “Ben oraya defalarca geldim. İş yapamayacaksam, orada durmam” demiştim.

İşinizi yapamıyor muydunuz o zaman?

Anlatayım o zaman. Başkan’ın adına başkanın kardeşi Mehmet Özbek ile birlikte yürüttük bugüne kadar tüm işleri.

Cahilliğimi bağışlayın ama Mehmet Bey seçilmiş yönetici mi?

Hayır. Ama buraya takılmayın lütfen. Bakın Dursun Bey seçildiği günden bu yana Galatasaray için attığı imzalar ve verdiği nakitlerle birlikte 60-70 milyon dolarlık bir yükün altına girdi. Dolayısıyla kardeşi ile birlikte altına girdiği bu mali yükün sorumluluğunu paylaşması kadar doğal bir şey yok.

Devam edin.

Bir takımda etkili görev yapabilmenin iki yolu vardır. Forma dağıtan isim ki burada teknik adam bu görevi üstlenir. İkincisi de para ilişkisini sağlayan isim. Bu ikisinin dışında bu sorumluluklarda yer almaya çalışırsanız ancak “yancı” olursunuz. Ben yancılığı kabul etmedim. Fonksiyonunuz olmadığı zaman ancak görüntü verirsiniz. Ben primi konuşamayacaksam, topa girmeyeceksem, kampa gitmemin de, bu görevi sürdürmemin de anlamı yok.

Bunu Başkan Dursun Özbek ile konuştunuz mu?

Evet.

Ne söyledi size?

“Sen gitme kampa, Mehmet gidecek” dedi. Dediğim gibi mali yükün altına kardeşi ile birlikte girdi. Ve bu şekilde olacak dedi. Biliyorsunuz Galatasaray’da başkanlık sistemi geçerlidir. Başkan ne derse o olur.

Can çobanoğlu gelirse hoca gidebilir diyorlar ..

abi dursun başkan isterse sülalesi ile yönetsin önemli olan saçma demeçler vermesinler bizim isteklerimize kulak versinler,saçma sapan işler yapmasınlar..bi iki yıldız getirir gündem değişir,ama önemli olan ''başarı başarı başarı'' efsane başkanımı da anmış olayım

''Devraldığı kadro baskılı futbol oynayabilirdi'' diyorsun yani!...Önümüzdeki sezon sözkonusu olunca da aynı kadrodan 3-5 i harici hepsine ''Leş'' demeyi bilirsin...

Şahsına değil bu dediğim, forumun % 90 ı bu tutarsızlıkla cebelleşiyor...

Neyin kafasini yasiyorsun birader sen

Yaptiramiyorsa ozaman guvenip bu kadroya yola cikmasin transfer yapsin

Bizide deli etmesin

Can çobanoğlu gelirse hoca gidebilir diyorlar ..
hamza neden gitsin yahu , b,r sebep yok bence.
takıma takviye yapılsın hamza takım ruhunu oluşturabilen bir hoca , iyi sonuçlar alırız.

trasnferdeki pürüzün hamza hoca'dan kaynaklandığını sanmıyorum.
adama para yok derlerse ne yapsın elndekileri değerlendirmeye çalışıyor ama saf biraz o yüzden harcanacak arada..

H.o :)
can çobanoğlu

galatasaray, sportif direktörlük görevi için kendisine resmi teklif yapmış.

kaynak: Tribündergi
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(skyface - 4 mart 2011 13:59

Hamza Hoca'nın kesinlikle sorumlu olduğunu düşünmüyorum,adama para yok transfer yapamıyoruz derlerse o da çıkar takım içi dengeler der yapacağı bir şey yok..Umarım Cüneyt'in ayrılması güzel şeyler getirir..Gerçi biz kaos camiasıyız olaylar çıkar kesin

Bu is takim ruhuyla gazla olmaz

Koca gs her mac her mac ezim ezim eziliyor

Sansa bala formanin buyuklugune mac kazaniyoruz

Her mac 10 tane %100luk gol sansi veriyoruz rakibe
Allah yardim ediyor birsekil

Tabii clde bu yardimi goremedik...

Hamza belli ki yetersiz bir hoca 8 ayda gsde hicbirsey degismedi oyun anlaminda

Başkan ve kardeşi İbra Robben gibi bir transfer yapmazsa,yöneticiler dahil genel kurul falan yerler bu yönetimi seçim olur,yıldız alırsa taraftarı arkasına alır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt