Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
robben yada iyi bir sağ açık olarak gercinho gelirse niasse a razımısınız ya da genç umut vaadeden forvete
Zlatan yada robben gelsin baska transfer istemem senin agzin ne konusuyor.d ikiside gelmeyecek .. o yuzden sag acik sag bek ve forvet sart.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aspor bizle neçok uğraşıyo ya hele şu zekiye uyuz oldum. Herif azizi yalayıp duruyor. Aziz daha başarılıymış. Tabi ençok galatasaray şampiypnluğu ve başarısı gören başkan başarısı vardır. Orda birtane galatasarylı olsa ağzlarınıı açamazlardı. Ben bildim bileli bizdeeki olaylar hep abartılır, fenerle ilgili birtane kötü haber duyamazsınız. Ama sonuçta başarılı olan hep bizizdir.
o zeki denilen cip sneijdere "onami soracagiz" diye cikisti
bende iyi saydirdim az önce

Piyasaya hakim,galatasarayı bilen bir sportif direktör getirilmeli,bütçeye göre iyi oyuncular var ama biz menejer önerileri ile transfer yapıyoruz insanın bir planı olur

Beyler daha öncede yazdım ama kimse oralı olmadı bi yardım edin yahu. Hani futbolcu istatistikleri kıyaslamaları yapılam bir site vardıya adı neydi onun? Son zamanlarda moda olmuştu hatta ingilizce olarak madde madde bişiler yazıyordu. Trackling poseion vs gibi. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz çok önemli
Squawka gibi biseydi usta

Zlatan yada robben gelsin baska transfer istemem senin agzin ne konusuyor.d ikiside gelmeyecek .. o yuzden sag acik sag bek ve forvet sart.

emin olma bence Robben konusunda :D olmazsa zaten gervinho gelir zlatanı bilmiyorum ne durumda ama uğraşılıyor olmazsa tabii ki ikisi de gelmez ama daha belli olmaz sabredelim forvette sinan gümüş yedek olsun razıyım robben gelirse

bomba patlayacak da kim olacak onu bilmiyorum işte başkan ortalık durulsun diye bişeyler yapacak!!

Sandro gelecekse melo gideblir yoksa kalsin

~tap
Anlaşılmayan bir.nokta şu ki Melo gitsin diyen ya da satan klüp değil adam gitmek istiyorum diyor,böyle diyen birinin çalıştığı kuruma ne faydası olur? Ayrıca ben bu yıl gitmezse Melonun hakemler tarafından şamar oğlanı olacağını tahmin ediyorum madem gitmek istiyor güle güle,yerine keşke genç birini alabilsek hatta buradan kızanlar olacaktır ama Ozan Tufan ı isterdim Flamini yerine

Sony Xperia

fener ilk maç cuma eskişehir 3 4 fark atar gibi

emin olma bence Robben konusunda :D olmazsa zaten gervinho gelir zlatanı bilmiyorum ne durumda ama uğraşılıyor olmazsa tabii ki ikisi de gelmez ama daha belli olmaz sabredelim forvette sinan gümüş yedek olsun razıyım robben gelirse
Sinani asla ve asla forvet oynatmiyor cildiriyorum. Umut bulut denen herif iki gun once bire bir kaldi ve topu iki saniye icinde adama verdi . Sinan gibi hizli adam gecebilen biri once o adami sonra kaleciyi gecerdi ( abarttim.d) . Ama umutun yerine oynasa bin kere daha iyi oynar

Boş ve mesnetsiz konuşuyorsun. Melo fanboylarının hepsi aynı şeyi yapıyor zaten. İstatistik fikir vermez, asist sayısı fikir vermez o fikir vermez bu fikir vermez. Fikri olan bir tek Melo fanboyları zaten.

Melo'yu Melo yapan defansif özellikleri, çapraz pası falan da hikaye. Galatasaray'da oyunu açarsa Sneijder veya Selçuk açıyor. Melo iyi pasör olsa zaten Juventus göndermezdi. Melo çok top kapan, rakip hücumcuları yıldıran, hava hakimiyeti bir ön liberoya göre oldukça yüksek, gerektiğinde stoper bile oynatabileceğin kadar stoper özelliklerine sahip defansif bir ön libero.
Melo dikine falan oynamıyor hikaye anlatıyorsunuz, maçları özetlerden izliyorsunuz Melo'nun 40 yılda bir boş alanda ileri doğru top sürmesini dikine oynamak zannediyorsunuz.

Maç başına 9km koşuyor adam, nerdeyse stoper gibi oynuyor son 2 sezondur siz hala Melo şöyle Melo böyle. Bırakın artık bunları...

+1905
:gsbayrak:

Anlaşılmayan bir.nokta şu ki Melo gitsin diyen ya da satan klüp değil adam gitmek istiyorum diyor,böyle diyen birinin çalıştığı kuruma ne faydası olur? Ayrıca ben bu yıl gitmezse Melonun hakemler tarafından şamar oğlanı olacağını tahmin ediyorum madem gitmek istiyor güle güle,yerine keşke genç birini alabilsek hatta buradan kızanlar olacaktır ama Ozan Tufan ı isterdim Flamini yerine

Sony Xperia
Mahalle baskisina dayan usta .d ozan tufan iyi topcu . Valencia almak uzere ama

sezonu şampiyonlar açardı eskiden niye değiştirdiler ki o adeti ? birkaç sezondur dikkat etmiyorlar

sıkıntı yok dursun da gider kardeşi de gider önemli olan liseli zihniyeti o zihniyet yönetiyor bizi yani derin devlet diyebiliriz bu adamlara...

Cüneyt'in gitmesi yeterli değil. Ama Hamza ya da Başkan'ın mı yerlilere usulsüz torpiller yaptığını göstermesi açısından bir hedefin eksilmesi demektir.

Sinani asla ve asla forvet oynatmiyor cildiriyorum. Umut bulut denen herif iki gun once bire bir kaldi ve topu iki saniye icinde adama verdi . Sinan gibi hizli adam gecebilen biri once o adami sonra kaleciyi gecerdi ( abarttim.d) . Ama umutun yerine oynasa bin kere daha iyi oynar

Hamza futbolcudan anlamiyo bu cok net jem i transfer etmesinden belli sabriyi banko dusunuyo pata kute dalsan olur su tercihlerden sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt