Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.858
- 7.960
- 1.233
seneye klopp ikna edilmeli kesinlikle
Derwall olur bizim için,ama onu getirecek yönetim ya da başkan göremiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seneye klopp ikna edilmeli kesinlikle
Hamzanin bi cok yanlisi var ama en onemlisi skoru bulunca takim geriye yaslaniyo. Bu takimda kronik hale gelirse cok kotu olurşampiyon olupta sevinemedik hamza kaldı diye böyle bir taraftar olduk mecburiyetten destek yoksa yasini süper oynarken çıkarmasından sonra bitmişti gözümde Hamza özür dilese de olmuyo
Onu anlatmaya çalışıyorum 20 gün sonra lig başlıyor nasıl hazır olacağız
3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Luiz adriano ve bacca dan sonra bir de zlatan oyle mi dogruysa bunlarin Allahi yok .d.d
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menez i bize versinler o zaman. Zlatanin milana yada manuya gidecegini dusunmuyorum. Olmaz demiyorum alabilrler ama zlatan cl isterİbra Bacca ilk 11
L.Adriano, Menez, Niang ve Matri yedek.
Matri ve Menezi satarlar gibi.
Levente kim guveniyo ki.d.d.dBu Levente bence boşuna çok güveniyorsunuz, bu adam çok pis sallıyor.
Falcao diyordu la bi kac hafta önce.
Dursun Özbek : İbrahimovic için görüşeceğiz.
Cüneyt Tanman : Başkanım yıllık o paralar verilmez dengeler bozulur.
Dursun Özbek : Parasını ben veriyorum sen karışma.
Cüneyt Tanman : Ben gidiyorum o zaman.
Umduğum konuşma,ama İbrayı falan alamayız
Menez i bize versinler o zaman. Zlatanin milana yada manuya gidecegini dusunmuyorum. Olmaz demiyorum alabilrler ama zlatan cl ister
Bize zaten gelmeyecek neyi konusuyoruz .d.dİbraya büyü mü yaptilar bilmiyorum ama Milani cok seviyor adam. Harcama garantisi almasa gitmezdi.
Yani demek istediğim ciddiye alınıp buralara kadar taşınıyor dedikleri.Levente kim guveniyo ki.d.d.d
Salliyor hemde oyle boyle degil.dYani demek istediğim ciddiye alınıp buralara kadar taşınıyor dedikleri.
Adam paso sallıyor ya.
her ligde sampiyon olan takim ligi acar. bizde nedense her sene sikeciler baslar