Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo kanatta boşluk olduğu zaman gayet iyi uzun toplar atıyor çapraza asıl sen nerenle izliyorsun. Melo iyi pasör ama deep lying playmaker değil adamlar orada Dünya'nın en iyi pasörü Pirlo'yu kullanacakları için Melo fazlalık geldi. Flamini yeterli değil bizim için istatistik vermene lüzum yok Flamini'yi 5 defa izlediysen ne olduğunu bilirsin zaten.

Kanatta boşluk varken Muslera da çok güzel uzun top atıyor 30 metre daha gerisinden.
Şu futbolcuları da youtube'dan maç özetlerinden değil adam gibi 90 dakika izleyin artık lütfen.

Adamlarda nasıl bir göz varsa maç izledikleri,
Terim'den, Mancini'den, Wenger'den, Prandelli'den, Hamza'dan ve istatistiklerden daha iyi gözlemliyorlar. Adam youtube'dan video izleyip yorum yapıyor.

Ayrıca dip not olarak geçeyim hadi Juventus taktik değiştiriyordu dünyanın geri kalanı da mı Pirlo'yu oynatıcaktı da bir tek Galatasaray talip oldu Melo'ya? Abartmayın arkadaş, abartmayın. Melo iyi futbolcuydu, sakatlıktan iyi dönerse yine futbolcu olur ve bir sezon daha oynamasında sakınca yok. Geçen sezonki gibi oynayacaksa 2. ligden 30 yaşında ön libero koysan daha iyi oynar. Maç başına 9000 koşan ön libero olmaz.
İyi pasör Melo geçen sezon 34 maç 1 asist o da ceza sahası içinde kafa ile.

Manchester City: Hart, Sagna, Denayer, Humpreys, Kolarov, Toute, Fernando, Delph, Nasri, Silva, Sterling.
Real Madrid: Keylor Navas, Pepe, Sergio Ramos, Cristiano Ronaldo, Kroos, Benzema, Bale, Marcelo, Carvajal, Modric, Isco.

Melo için Inter'den Medel'i alabilirsek iyi birşey yapmış oluruz..Ama sanırım Flamini düşünüyor Hamza bey..

e097ff51e4da06d98f3dcb2b043633a0.jpg
[/IMG]

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melo'nun yerini hiç biri dolduramaz. Flamini'yi çok beğenirim ama asla bir Melo değil. Guarin deniyor ama hem çok pahalı hem de 8 numara.

Medel bir ihtimal doldurur ama geleceğini sanmam. Gökhan İnler tıpkı Guarin gibi 8 numara.

8 numara niye alınmaz? çünkü ortada hem Selçuk hem Wesley var. Kanatlardaki Poldi ve Yasinde çok geri gelen isimler değil. Melo çoğu kez orayı kapatmak için dengesiz fauller yaptı. Eğer kimse gelmezse Chedjou'yu önlibero'ya çekip Stopere bir oyuncu alınabilir.

Ben Tanman'da problem olduğunu düşünmüyorum problemin yukarıda olduğunu düşünüyorum. Arada harcanan o oldu o da fazla iyi niyetle durumu kurtarma çabasından gitti.
Ya 2 aydir burda ilk harcanan tanman pesine hamza olur diye yirtindik burada.

Bu sofrada atacagin hamleler cok onemli. Herkes kurt, alttaki adami harcarlar.
Takim iyi diye geeyeceksin hep daha iyi olmali.

Eldeki adamlari gondereme, adam gibi transfer yapama. Elindeki kanatlari da kaybet cuneyt ne olmasini bekliyordu o mevkide bir numarali isim o.

Sira hamzada s.ligi maclari sirasinda tekme yer. Yonetimde bekledigimiz gibi kasimda erken secim karari alir.

Disaridan oyle atip tutmaya benzemez bu kulubu yonetmek.

Artik Aysal mi guclu gelir yoksa disardan Uzan destekli yonetim mi yoksa Ozturk mu Suren baskan mi bilemem bu 4 unden gerisi hikaye.

melo kalacak inşallah inter çok istese 100 kere alırdı alt tarafı 3 milyon ödeyecek bize

Kanatta boşluk varken Muslera da çok güzel uzun top atıyor 30 metre daha gerisinden.
Şu futbolcuları da youtube'dan maç özetlerinden değil adam gibi 90 dakika izleyin artık lütfen.

Adamlarda nasıl bir göz varsa maç izledikleri,
Terim'den, Mancini'den, Wenger'den, Prandelli'den, Hamza'dan ve istatistiklerden daha iyi gözlemliyorlar. Adam youtube'dan video izleyip yorum yapıyor.

Ayrıca dip not olarak geçeyim hadi Juventus taktik değiştiriyordu dünyanın geri kalanı da mı Pirlo'yu oynatıcaktı da bir tek Galatasaray talip oldu Melo'ya? Abartmayın arkadaş, abartmayın. Melo iyi futbolcuydu, sakatlıktan iyi dönerse yine futbolcu olur ve bir sezon daha oynamasında sakınca yok. Geçen sezonki gibi oynayacaksa 2. ligden 30 yaşında ön libero koysan daha iyi oynar. Maç başına 9000 koşan ön libero olmaz.
İyi pasör Melo geçen sezon 34 maç 1 asist o da ceza sahası içinde kafa ile.

Ben nerede Melo'yu abartmışım demediğim şeyleri yazmışsın kafa iyi senin heralde? Youtube falan yazmış bi de ben bu sene maç kaçırmadım neredeyse. Sana adam gibi neden Juve'nin Melo'yu gönderdiğini açıkladık ihtiyaçları kalmadığı için gönderdiler. Ben Melo kalsın diye bişey demedim Selçuk- Melo bizim zayıf karnımız. Atak yaparken çok statikler oradan top çıkaramıyoruz defansif olarakta pek iyi değiller yaslanarak oynamıyorsak eğer.

Melo giderse Flamini gelsin bari bu yönetim daha iyisini alamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt