Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuneyt gidecek tweetini Kim atmisti lan hatirlayan varmi
1-2 gun onceydi
Galatasaray'ın şampiyonluğunu baban mı gösterdi sana? Vitesi 4'e atmış giden takımı devralıp 2 kupa kaldırdı adam, transfer sezonunda mı kovulacak? Hasta mısınız arkadaş? Haziran-Ağustos arası mı tutuyorsunuz takımı sadece?
Adnan ozturk olayi derin mevzular icerdigini dusunuyorum.Yarsuvat geldi 9 ay sonra gideceğim dedi. O zaman bu 4'ü neredeydi acaba ben bunlara da inanmıyorum. Aysal'ı anlarım bahanesi vardır zaten yeni bırakmıştı ama özellikle Adnan Öztürk'ün hiç konuşmaya hakkı yok bence önlerinde 9 ay vardı hazırlanmak için ama hiçbiri sorumluluk alamadı. 9 ay hazırlanılan seçime çıkan adaylara bak biri Dursun Özbek, diğeri müzmin aday Turgay Kıran bir de adını o güne kadar hiç duymadığım biri aday oldu. Kasım'da erken seçim kararı alsa bile çok farklı olacağını sanmıyorum yine Dursun Özbek gibi biri çıkar muhtemelen
Bu kulüp en akıllıca işini 2011'de yaptı hala meyvelerini topluyor. Aysal; Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Albayrak, Sedat Doğan, Emir Sarıgül gibi bilindik isimleri bir arada topladı. Bunlardan 1-2'si herhangi bir yönetimde olsa iyi yönetim kadrosu oluşturmuş deriz O zaman başarılar geldi hala o başarının ekmeğini yiyoruz 3 yıldır yiyoruz hala bitmedi![]()
Sezon bitmiş. Hamza beyimiz 1.kampı yapıyor. Ve taraftar gözünde "çöp" futbolcular katılıyor.
2.kamp yapılıyor. Daha 11 belli değil. iştahlı Podolski çıkmam diyor ama ısrarla oyundan alınıyor.
Hamza hocam benim bildiğim hazırlık kampı ve maçları ilk 11 öncelikli kadro belirleme amaçlı yapılır.
Sen geçen sene bu adamları geldiğin günden beri anlayamadın iyi mi kötü mü
1.kampta da anlayamadın.
Acele etme hocam. Şampiyonluk Fenere gittikten sonra tazminatını da atarsın cebine anlarsın. Niye acele ediyorsun ki.
Bırak taraftar kafayı yesin. Ezilsin. Peh senin için çok ta önemli ya.
Bilal'in ilk 11 garanti. Sneijder'ı da yollardınmı Selçuk-Bilal oh mis gibi.
Sonra "Taraftar sabretsin"
Neyi hocam neyi...
Fenerin şampiyonluğunu görmeyi mi sabretsin. Beklesin. Of hocam of. Ömrümü yedin be
Aman abi simdi Hamza fedailerinden biri gelir, ama Hamza hocanin tazminati yok diye üstüne cullanir![]()
Aman abi simdi Hamza fedailerinden biri gelir, ama Hamza hocanin tazminati yok diye üstüne cullanir![]()
Galatasaray'ın şampiyonluğunu baban mı gösterdi sana? Vitesi 4'e atmış giden takımı devralıp 2 kupa kaldırdı adam, transfer sezonunda mı kovulacak? Hasta mısınız arkadaş? Haziran-Ağustos arası mı tutuyorsunuz takımı sadece?
Unutmuşum aynı mantıkla Yasin'e de şans vermeyip göndermesi gerekiyordu devre arasında. Ne büyük hata yapmış değil mi?
Bence de hastalık bir bahane oldu.Adnan ozturk olayi derin mevzular icerdigini dusunuyorum.
Tito vilanova kanser haliyle gidip barcelonanin basina gecti yine rahmetli ozhan baskan ayni sekilde hastaligini bilerek gecti, stres yapmamasi gereken bir hastalikta bu gorevi aldi.
Adnan Ozturkun de gorevden kactigini dusunmuyorum. Kesin engellendi yillardir mucadele verip her secimde giren adam banko secilebilecegi bir zamanda butun plan programini yaptigi haldr son anda orta kulak hastaligi sebebiyle ayrilacak.
Ya buna kargalar guler. Yonetimi olusturur en kotu o hastaligi suresince geride durur. Yapacagi model baskana bagimsiz isleyen bir modelken hemde.
Bu sebeple orada hic kimseye kizamam birini ne hale getirdikleri ortads digeri zaten yurt disinda oburu hastalik cikartti. Ve faruk baskan herseyin ne b.k oldugunu biliyor bu ulkede o sebeple bu tasin altina girmedi.
Siyasi engel oldugunu net dusunuyorum. Simdi fenerin transferleriyle bu baski zihniyeti rahatlamistir.
Cuneyt gidecek tweetini Kim atmisti lan hatirlayan varmi
1-2 gun onceydi
Yasini satis listesine koydular kisin. Bunun haberleri vardi kac tane. Adam gitmiyecegim diye diretti ve kendi istegi hirsi ile buralara geldi.
Hala sanki Hamza'nin sihirli bir dokunusu ile Yasin yaratildi kesfedildi gibi konusuyorsunuz. Kupa maclarinda bu adam cosmasa ligde hayatta forma sansi bulamazdi.
Mancini : Para hayatın parçası ama mutlu olmak için başka şeylere ihtiyacınız var"Mancini hocamı özledim be
Adam futboldan anlıyor ve karakterli..Mancini : Para hayatın parçası ama mutlu olmak için başka şeylere ihtiyacınız var"
7milyon tazminatini birakip gitti adam gibi adam kulup zor durumda diyerek