Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kavga var yalnız sağlam laf etti bakalım karşılığında altta kalacak mi

t★p★t★p★

madem maddi gücümüz kısıtlı sizden istediğimiz tek şey gidip jem gibi saçma sapan transferlere para saçmayın gidin carole gibi oyunculara yönelin ve sabri burak selçuk hamit gibi adamlara zam üstüne zam yapmayın hatta indirime gidin mesela sabri sözleşmesi bitmiş ver yıllık 300 bin euro +300 bin(toplam maç başı oynanarak kazanılan bir sistemde) sana hayır mı diyecek yok o GALATASARAYın çocuğu oyüzden 1,8m euro veriyorsunuz+mac başı tarık yekta gibi gereksizlerden acilen kurtulalım gençleştirme operasyonu yapıyoruz diyin bu sayede gidin bakın şu kargaların verdikleri parala q7 dahil takımın yüzde 80 i sabriden az alıyor sabri burda sadece kıstastır yoksa yekta tarık filan bunlar kim ya şaka gibi bir de SERCANı deniyor ULAN! hazırlık maçı yapıyorsun sercanla umutu deniyorsun diyarbakır belediye haricinde umut+sercan gibi yeteneksiz abideleriyle maça çıkabileceğini mi düşünüyorsun hadi çıktın ozaman bu hazırlık maçlarını belediye takımlarına karşı mı yapıyorsun milleti sinir içerisinde bıraktılar yazık ya vallahi !

Sabri, Mustafa Yumlu'dan, İsmail Köybaşı'dan falan az kazansın yani? Sabri GS dışında sözleşme arasa zaten 1M euro nun altında maaş almaz, evet 1,8M fazla da sözleşme de 1 yıllık. Seneye devam etmek zorunda değilsin. O beğenmediğiniz Sabri'nin yerine oynatmak için alınan futbolculara küçük birer servet ödendi hatırlatırım.

Nuri den cevap gecikti .sağlam bir misilleme hazırlıyor anlaşılan

t★p★t★p★

birincisi kendinden yaşça büyük birine "anladın mı canım kardeşim" tarzı konuşmalar saygısızlık değilmi sana göre??

ikincisi ben maxi lopez gelsin mi demişim?

üçüncüsü nerede kıyas yapmışım göster?

sadece adamı bende istemiyorum ama kilo yüzünden sallamayn dedim

1) yaşım yanlış normalde 25 düzeltmedim ben de artık yaş konusunu geçin burda herkes kardeş canım demişim küfür mü etmişim? anlamadıysan anlatırım yeter ki bir renkdaşım daha bilinçlensin önemli değil

2)kilosu büyük etken o bölgede oynuyorsan(forvet) kesinlikle önemli form tutabileceğine inanmıyorum kalite olarakta burakı bile kesemez umutla çekişirler yedeklikte o yüzden bütün bunları alt alta koyduğumuz da red ediyoruz(NOT: KİLO da önemli bir neden)

3)sneijderin kilolu fotosunu koyarak kıyaslama yaptığını ben değil METİN ŞENTÜRK bile gördü

4)adamı istemiyorum ve bir tek ben değil inanıyorum ki taraftarımızın yüzde 80ini de kilo da önemli bir neden olması şartıyla tabi ki kalitesizliği birinci neden olması nedeniyle istemiyor .NET

Abi gelmez lopez falan ç

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz bu Altinordu Türkiyedeki en akilli yönetilen kulüp bence.

Adamlar cok iyi isler cikariyor, umarim yakin zamanda Süperligde cikarlar. Baskanlari da cok akli basinda biri.
Türkiye'de en vizyonlu yönetilen plan-programı ve orta-uzun vadeli hedefleri olan tek futbol takımı

Keşke biz de böyle vizyonlu ve uzun vadeli şekilde yönetilebilsek günü kurtaracak şekilde yönetilmesinden bıktım bu kulübün

1) yaşım yanlış normalde 25 düzeltmedim ben de artık yaş konusunu geçin burda herkes kardeş canım demişim küfür mü etmişim? anlamadıysan anlatırım yeter ki bir renkdaşım daha bilinçlensin önemli değil

2)kilosu büyük etken o bölgede oynuyorsan(forvet) kesinlikle önemli form tutabileceğine inanmıyorum kalite olarakta burakı bile kesemez umutla çekişirler yedeklikte o yüzden bütün bunları alt alta koyduğumuz da red ediyoruz(NOT: KİLO da önemli bir neden)

3)sneijderin kilolu fotosunu koyarak kıyaslama yaptığını ben değil METİN ŞENTÜRK bile gördü

4)adamı istemiyorum ve bir tek ben değil inanıyorum ki taraftarımızın yüzde 80ini de kilo da önemli bir neden olması şartıyla tabi ki kalitesizliği birinci neden olması nedeniyle istemiyor .NET

1) bu konuda haklısın abarttıysam kusura bakma..
2) kesinlikle buragı kesemez buna da katılıyorum Galatasaray kalitesinde değil..ama sporcuların kilo sıkıntısını çabuk aşacağı konusunda iddaalyım..ama dediğin dogru kilosu düzelse bile kalite olarak yetersiz.
3) kesinlikle kıyaslama amacıyla koymadım "yani bakın profesyonelseniz çalışırsanız üst düzey katkı verirsiniz yazın göbekli bile olsanız" anlamında koydum...ve üst düzey katkı anlamında wesleyden iyisi aklıma gelmedi son 2 sene ki oyunuyla...o yüzden wesleyi tercih ettim konu kıyas değil..
4) bende zaten istemediğmi defalarca söledim bu konuda da hem fikiriz...

Sabri, Mustafa Yumlu'dan, İsmail Köybaşı'dan falan az kazansın yani? Sabri GS dışında sözleşme arasa zaten 1M euro nun altında maaş almaz, evet 1,8M fazla da sözleşme de 1 yıllık. Seneye devam etmek zorunda değilsin. O beğenmediğiniz Sabri'nin yerine oynatmak için alınan futbolculara küçük birer servet ödendi hatırlatırım.

Al bir Hamza'da burda sabriye kim 1m euro net verecek göstersene bi kimse sabri bu takımda kalmasın demiyor ama 1,8m euro ve her şeyi içinde(komisyon) denmesi+maç başları primleri ayrı olması insanın midesini bulandırıyor mustafa yumlu kim ya sabri kim Çıldıracam GALATASARAY BURASI GALATASARAY, yabancı sınırı kalktı git adam gibi oyuncu getir sabriye katlandığımız tek neden TÜRK statüsünde olması gel gelelim onun yerine harcanan paralara KİM O TRANSFERLERİ YAPTIYSA ALLAH'a HAVALE EDİYORUZ ZATEN GALATASARAY TARAFTARI olarak eboue geldiğinde sağ bek görmüştük resmen yazık yani anlayışa bak resmen 1,8m eurp+prim haftalık ücret normal görmesi komisyon aldıysan hayırlı işler diyecem de sanmam aldığını yazık be zihniyete bak sonra CL 'de başarı bekle he he gelir

Cüneyt tanmanin a spor'daki baglantisinda zaten yönetimi medyada acemi olarak göstercek ifadede bulunmustu.
tam olarak hatirlamiyorum ama "bircok zorluklar cektik bu dönemde,yönetiminde daha yeni olmasi zorlulugu cektik" gibi
birseyler dedi. Diger konusmalarda ibrahimovic sorusunda "en azindan BENIM HABERIM yok, benim haberim disinda olcagini sanmiyorum"
sanki burdada yönetime üstü kapali haber gönderdi gibi geldi bana. Yönetim Cüneyt Tanmandan habersiz bi isler ceviriyor transfer konusunda, bu kesin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt