- 21 Ocak 2010
- 72.633
- 51.082
- 5.003
O kavga var yalnız sağlam laf etti bakalım karşılığında altta kalacak mi
t★p★t★p★
t★p★t★p★
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madem maddi gücümüz kısıtlı sizden istediğimiz tek şey gidip jem gibi saçma sapan transferlere para saçmayın gidin carole gibi oyunculara yönelin ve sabri burak selçuk hamit gibi adamlara zam üstüne zam yapmayın hatta indirime gidin mesela sabri sözleşmesi bitmiş ver yıllık 300 bin euro +300 bin(toplam maç başı oynanarak kazanılan bir sistemde) sana hayır mı diyecek yok o GALATASARAYın çocuğu oyüzden 1,8m euro veriyorsunuz+mac başı tarık yekta gibi gereksizlerden acilen kurtulalım gençleştirme operasyonu yapıyoruz diyin bu sayede gidin bakın şu kargaların verdikleri parala q7 dahil takımın yüzde 80 i sabriden az alıyor sabri burda sadece kıstastır yoksa yekta tarık filan bunlar kim ya şaka gibi bir de SERCANı deniyor ULAN! hazırlık maçı yapıyorsun sercanla umutu deniyorsun diyarbakır belediye haricinde umut+sercan gibi yeteneksiz abideleriyle maça çıkabileceğini mi düşünüyorsun hadi çıktın ozaman bu hazırlık maçlarını belediye takımlarına karşı mı yapıyorsun milleti sinir içerisinde bıraktılar yazık ya vallahi !
Belki yönetim de bizim böyle düsünmemizi istiyorley:
Flamini, Rafael, Gervinho isimleri de ondan cikti.
Hatta Enes unal city transferini de ilk duyurdu.
Bilgilerin arasinda bazen salliyor ama
birincisi kendinden yaşça büyük birine "anladın mı canım kardeşim" tarzı konuşmalar saygısızlık değilmi sana göre??
ikincisi ben maxi lopez gelsin mi demişim?
üçüncüsü nerede kıyas yapmışım göster?
sadece adamı bende istemiyorum ama kilo yüzünden sallamayn dedim
Ersun gelirse Sneijder gider Podolski yedek kalır.can çobanoğlu gelirse hamza hoca durmaz ben söliyim....muhtemelen ersun gelir...
Ersun gelirse Sneijder gider Podolski yedek kalır.
Hayir, Altinordu sadece yerli oyuncular ile oynuyor.
Artık Cuma oldu be Sergen. AÇıkla artık şu Forveti.![]()
Türkiye'de en vizyonlu yönetilen plan-programı ve orta-uzun vadeli hedefleri olan tek futbol takımıYalniz bu Altinordu Türkiyedeki en akilli yönetilen kulüp bence.
Adamlar cok iyi isler cikariyor, umarim yakin zamanda Süperligde cikarlar. Baskanlari da cok akli basinda biri.
Sneijder düşmanlığından değil, Ersun "runner" seviyor Sneijder koşmuyor diye yedek kalır. Selçuk, Burak, Umut, Olcan her maç ilk 11 falan Ersun gelirse Digiturk'umu satarım.en büyük sneijder düsmani zaten basimizda
bundan daha kötüsü olamaz
1) yaşım yanlış normalde 25 düzeltmedim ben de artık yaş konusunu geçin burda herkes kardeş canım demişim küfür mü etmişim? anlamadıysan anlatırım yeter ki bir renkdaşım daha bilinçlensin önemli değil
2)kilosu büyük etken o bölgede oynuyorsan(forvet) kesinlikle önemli form tutabileceğine inanmıyorum kalite olarakta burakı bile kesemez umutla çekişirler yedeklikte o yüzden bütün bunları alt alta koyduğumuz da red ediyoruz(NOT: KİLO da önemli bir neden)
3)sneijderin kilolu fotosunu koyarak kıyaslama yaptığını ben değil METİN ŞENTÜRK bile gördü
4)adamı istemiyorum ve bir tek ben değil inanıyorum ki taraftarımızın yüzde 80ini de kilo da önemli bir neden olması şartıyla tabi ki kalitesizliği birinci neden olması nedeniyle istemiyor .NET
bunu taraftar istiyor.Türkiye'de en vizyonlu yönetilen plan-programı ve orta-uzun vadeli hedefleri olan tek futbol takımı
Keşke biz de böyle vizyonlu ve uzun vadeli şekilde yönetilebilsek günü kurtaracak şekilde yönetilmesinden bıktım bu kulübün
Sabri, Mustafa Yumlu'dan, İsmail Köybaşı'dan falan az kazansın yani? Sabri GS dışında sözleşme arasa zaten 1M euro nun altında maaş almaz, evet 1,8M fazla da sözleşme de 1 yıllık. Seneye devam etmek zorunda değilsin. O beğenmediğiniz Sabri'nin yerine oynatmak için alınan futbolculara küçük birer servet ödendi hatırlatırım.