- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Hamzaoglunun alacagi forvetin cöp olma ihtimali yüzde 100. Sigthorsson cöpü, Pazzini cöpü, Niasse cöpü, simdide M.Lopez cöpü. Umutla tatli rekabete girebilecek oyuncu hepside.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ersun gelirse Sneijder gider Podolski yedek kalır.
öğlen robben hayali kuruyordum hayalimin içine edildi !! spor haberini açtım gs haftaya pat diye uefadan ceza alacak diyen bir kuş yorumcu gördüm ve onun bu sözüne karşılık adeta sevincinden boynuna sarılacak sırıtan bir spiker gördüm!! ve spiker bunla da yetinmedi dedi ki acaba shaktar maçından önce bu ceza açıklanırmı hiç olmazsa rahat rahat direk ş.ligine gideriz diye devam etti !!! birde Lopez deden fosil tarihinde barça da oynayan italyanın kıytırık takımından bir adamla söz kesildiğini öğrendim !! allah rızası için çıkıp konuşun yeter artık ey yönetim !! eğer klüp battıysa çıkın mertçe söyleyin bizi maymun ettiniz alay konusu olduk !!
[/URL][/IMG]![]()
sıra diğerlerinde hayırlısıyla(Hamza hocaya sevgim ve saygım bir farklıydı yanlış yaptığı konuşmalarla GALATASARAYımızı küçük düşürmeye çalışması (kesinlikle tecrübesizlikten kaynaklanıyor) iyi güzel hoş hocam tadın ayrılalım ki ileride sana olan saygımız devam etsin)
Hayırlı mı olsunRobben beylerrr
öğlen robben hayali kuruyordum hayalimin içine edildi !! spor haberini açtım gs haftaya pat diye uefadan ceza alacak diyen bir kuş yorumcu gördüm ve onun bu sözüne karşılık adeta sevincinden boynuna sarılacak sırıtan bir spiker gördüm!! ve spiker bunla da yetinmedi dedi ki acaba shaktar maçından önce bu ceza açıklanırmı hiç olmazsa rahat rahat direk ş.ligine gideriz diye devam etti !!! birde Lopez deden fosil tarihinde barça da oynayan italyanın kıytırık takımından bir adamla söz kesildiğini öğrendim !! allah rızası için çıkıp konuşun yeter artık ey yönetim !! eğer klüp battıysa çıkın mertçe söyleyin bizi maymun ettiniz alay konusu olduk !!
Üstad. Küçük düşürme maksatlı söylemedim. Yani o görünüşe o küfür. Kaç yaşında adamı da çıldırtmışlar demek yazacaktım sildim sonra![]()

bana bunlarla gel yunusyaw intere biz teklif yapalım allah aşkına
kiralama bedeli olarak melo >> opsiyon 14 m € = Xherdan Shaqiri