Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaoglunun alacagi forvetin cöp olma ihtimali yüzde 100. Sigthorsson cöpü, Pazzini cöpü, Niasse cöpü, simdide M.Lopez cöpü. Umutla tatli rekabete girebilecek oyuncu hepside.

öğlen robben hayali kuruyordum hayalimin içine edildi !! spor haberini açtım gs haftaya pat diye uefadan ceza alacak diyen bir kuş yorumcu gördüm ve onun bu sözüne karşılık adeta sevincinden boynuna sarılacak sırıtan bir spiker gördüm!! ve spiker bunla da yetinmedi dedi ki acaba shaktar maçından önce bu ceza açıklanırmı hiç olmazsa rahat rahat direk ş.ligine gideriz diye devam etti !!! birde Lopez deden fosil tarihinde barça da oynayan italyanın kıytırık takımından bir adamla söz kesildiğini öğrendim !! allah rızası için çıkıp konuşun yeter artık ey yönetim !! eğer klüp battıysa çıkın mertçe söyleyin bizi maymun ettiniz alay konusu olduk !!

melo > inter

flamini > GALATASARAY

telles > psg

nagatomo > GALATASARAY

gibi duruyor ciddi kalite kaybederiz...

VLgoXj.jpg
[/URL][/IMG]

sıra diğerlerinde hayırlısıyla(Hamza hocaya sevgim ve saygım bir farklıydı yanlış yaptığı konuşmalarla GALATASARAYımızı küçük düşürmeye çalışması (kesinlikle tecrübesizlikten kaynaklanıyor) iyi güzel hoş hocam tadın ayrılalım ki ileride sana olan saygımız devam etsin)

öğlen robben hayali kuruyordum hayalimin içine edildi !! spor haberini açtım gs haftaya pat diye uefadan ceza alacak diyen bir kuş yorumcu gördüm ve onun bu sözüne karşılık adeta sevincinden boynuna sarılacak sırıtan bir spiker gördüm!! ve spiker bunla da yetinmedi dedi ki acaba shaktar maçından önce bu ceza açıklanırmı hiç olmazsa rahat rahat direk ş.ligine gideriz diye devam etti !!! birde Lopez deden fosil tarihinde barça da oynayan italyanın kıytırık takımından bir adamla söz kesildiğini öğrendim !! allah rızası için çıkıp konuşun yeter artık ey yönetim !! eğer klüp battıysa çıkın mertçe söyleyin bizi maymun ettiniz alay konusu olduk !!

bana kalırsa cüneyt tanmanı pasifize etme sebebi rahat para harcamak...tahminim başkan ve kardeşi at koşturcaklar bu dakikadan sonra umarım iyi transferler olur da başarı gelir...
yoksa bizim liseliler onlar kazanda kaynatır...

VLgoXj.jpg
[/URL][/IMG]

sıra diğerlerinde hayırlısıyla(Hamza hocaya sevgim ve saygım bir farklıydı yanlış yaptığı konuşmalarla GALATASARAYımızı küçük düşürmeye çalışması (kesinlikle tecrübesizlikten kaynaklanıyor) iyi güzel hoş hocam tadın ayrılalım ki ileride sana olan saygımız devam etsin)

3 lü dagıldı sonunda 2 si kaldı onlarıda yollarız evel allah :)

Yalnız başkan ve Hamza hoca yapılmayan transferler konsunda Cüneyt'i suçlu bulmuş olacaklar ki kovdular. Demek ki M.Gomez olsun Grevinho olsun hep Cüneyt'in engellemeleri yüzünden elden kaçtı.

şu anki yönetim yöneticilik konusunda inanılmaz zayıf

şu an ne yaptıklarını bilmiyorlar ve süreci yönetemiyorlar. Taraftarla iletişimleri sıfır bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorlar en ufak bir açıklama yapmıyorlar resmi siteden.

Üyelerin bu adamları başa getirmesi akıl alır gibi değil, ben Galatasaray üyelerini kültürlü bilgili insanlar diye bilirdim

yaw intere biz teklif yapalım allah aşkına

kiralama bedeli olarak melo >> opsiyon 14 m € = Xherdan Shaqiri

valla şahsen ben kargaların gomezi almasını çok istiyorum çünkü alırlarsa bizimkilerin zerre kadar bahanesi kalmaz 9 milyon mu bonservis yoksa bedavamı ortaya çıkar !! ya toplu istifa ederler yada yıldız almak zorunda kalırlar !!

Bence melo telles satılırsa romandan gervinho+de rossi paketi bu sene bizi şampiyon yapar. Ayrıca carole sol beke önüne podolski sağbeke transfer(zambrano oynar) ve kanada gervinho geçerse orta sahadaki çöplerdende kurtulursak (yekta dzemaili furkan umut gündoğan) özlediğimiz tandemden kanattan yaran bir Galatasaray görürüz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medel gelirse savunma yönümüz güçlenir belki ama top çıkarmakta çok zorlanırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt