Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

meuiner - chedjou - semih - carole

flamini - selçuk

shqiri - wesley - poldi

burak

----------------------------------------

telles 9 m € > PSG

shaqiri 12 m € + melo > GALATASARAY

Trtspor da antalya hazırlık macı özeti var da bu afyon stadı bombos..bu gibi sehirlere stad neden yapılır anlayamadım..onun yerine başkentte stad yok dogru düzgün oraya yapsalar ya.

bunu taraftar istiyor.
Ben istemiyorum. Yönetim taraftar ile düzgün iletişim kurup projelerini düzgün şekilde yansıtsa uzun vadeli stratejileri taraftara benimsetebilir.

Her sene 1 tane kombine,forma sattırıp taraftarı mutlu edecek oyuncu alırsın geriye kalan takım planlamasını orta-uzun vadeli planlamalar şeklinde yaparsın

Ama Hamza-Dursun-Cüneyt gibi üç acemi toplanıp her Allah'ın günü taraftarı sinir edecek açıklamalar yaparsa taraftar tabii yönetime inanmaz ve yıldız diye ağlamaya başlar bu sefer

BMG,Roma,Atletico Madrid gibi kulüpler iyi sportif direktörler ve doğru planlamalar sayesinde yükselişe geçti bizim Türk takımları gibi yaşlı yıldızlara para dökerek değil.

Bunu da taraftara anlatabilirsiniz ama doğru iletişimi kurmak önemli bu yönetim kimseye bu güveni veremedi sorun burada

En baştan yıldızlar gelecek bombalar patlayacak deyip beklentileri yükseltirsen ondan sonra uzun vadeli projelere ikna edemezsin tabii taraftarı

Yine de taraftar profilimiz de dediğin gibi buna paralel düşünceler içinde ama bence BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARI Türkiye'de ki en zeki taraftar topluluğudur.

İyi bir iletişim kurulursa taraftarın büyük çoğunluğu yönetimlerin projelerini bağrına basar.

Örneğin her ne kadar Burak ve Selçuk ikilisine gider ayak sözleşme uzatması nedeniyle biraz gıcık olsam da Ünal Aysal bu işi çok iyi başarabilirdi.

Taraftarı kesinlikle uzun vadeli projelere ikna edebilecek biriydi çünkü kendisi tam bir iletişim ustası

Son düzenleme:
Kaç para bir de rossi gervinho paketi ya

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1k29m1.png

yanlış hatırlıyorsam düzeltin ama imparararartor 2011 de geldiğinde ısrarla sağ bek istemiş sabrinin yetersiz olduğunu düşünöüştü..hatta buragı defalarca yedek oturtup laf sokmuştu...

şimdi hamzaya kızıyoruz da Fatih hocasına sorsa ilk olarak forvet ve sağ bek al der :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt