Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo'ya karşı Nagatomo veya Medel on numara olurdu bence... Medel de en az Melo kadar agresif bir oyuncu. Boyu kısa ama olsun...
Nagatomo ise en azından eli yüzü düzgün bi bek. Inter'e kadar gelmişse iş vardır. Açık söyleyim izlemedim...

Melo'ya karşı Nagatomo veya Medel on numara olurdu bence... Medel de en az Melo kadar agresif bir oyuncu. Boyu kısa ama olsun...
Nagatomo ise en azından eli yüzü düzgün bi bek. Inter'e kadar gelmişse iş vardır. Açık söyleyim izlemedim...

Medel belki hava topu alamaz ama göbek delik deşik de olmaz,Melo'nun 2011-2012'deki katkısını verir.

Şu medeli beğenmeyen bir tek ben miyim?
Bir de sportif direktörlük için Adnan Sezgin önerisi getirsem forum beni ıslak odunla kovalara mı acaba :)

Hakan Gündoğar da aksine Hamza'nın Huntelaar'ı istediğini iddia etti.

Telles ile Melo da gidiyormuş..

Telles giderse yazık ederler.

Eylülün sonuna dogru Istanbuldayim. Eger Tellesi arenada gidecegim macta olmazsa gidip keserim onlari floryada. Tellesi satmak da neymis

Iste Hakan.Arif.Alper gibi adamlar simdi güneste kizlarla birlikte cocktail iciyordur, adamlarin hayati harika gercekten. Winner iste. Biz iste mal gibi PCnin önünde duruyoruz, looser olmak cok rezil bir sey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt