Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben öyle duymadım, Forvet özellikli sağ açık alınacak deniyordu..
huntelaar gomez lopez gündemdekiler bunlar ve adamlar kendi ağızlarıyla açıkladılar söylenti de değil resmi ağızlar sadece niasse o tanıma uyuyor onu da almasalar da olur zaten alnayacağın bildiğin forvet arıyorlar ben anlamıyorum ya senin benim gördüğümü bunlar nasıl görmüyor başlarım stopere ya sağ kanadı yok bu takımın SAĞ komple yok hem de

Sizi bilmem ama İbrahimoviç 35 yaşında bile gelse parçalıyı giyse razıyım

Çapsızlık diz boyu Lopez nedir ya ? Arkadaş nerewde bu milyarları yattıgı yerden cebe atan scoutlar.

Lopez kimdir ? Pandev bile ondan daha kariyerli daha klas adamdır .

Off offff...

Ayrıca Önder Özen modası mı başladı nedir ?

Her maç izliyorum diyen adamı başımıza direktör yapacaksak işimiz var ..

Önder özen hocalık kapasitesi sıfır olan gittiği her takımda tutunamamış kimse kusura bakmasın çapsız bir başka adamdır...

Ya Bülent tulun bile o kadar laf söylediğimiz adam bunların alayından kat kat iyidir.

Adam en azından sneijderi Drogbayı getirdi şampiyonlukda büyük pay sahibi yaptı.

...

Birde sportif direktör GS da bu yönetimle yemez.

Bu başkan ve kardeşi dedikleri dogruysa gerçekten ceplerinden para çıktı yada çıkıosa kaymağını yemeden bu işi bırakmazlar...

Tek adam olmak istiyorlar biz yönetelim basında hep biz çıkalım bizim adımız geçsin . Piyasamızı yapalım derdindeler.

Kimi getirirsen getir yemez.

Abiler yeni girdim muspet bi haber varmi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

de sutter nasıl hala alınmaz? Pivot,Maliyeti az,Disiplinli,Tecrübeli... Alınması için her özellik var.

Daha iyisi alınmayacağına göre 'yeni Elmander' olabilir.

De sutteri bende cok begeniyorum buraktan iyi bence

Sağ açık şartoğluşart cl de başarı isteniyorsa sağ açık alınır yok almazlarsa işimiz yaş.

ibo zaten şu an ekimde 34 olacak 1 sene sonra ya iboya ben de çok sevinirim olmaz da hadi oldu diyelim ben bu yaşlarda olan yıldız adamlara üzülüyorum bak şnayder geldi 28 de hala izliyoruz güzel güzel ama drogba 1.5 sene kaldı gitti yaşı dolayısıyla yani bu ibo 25lik yıldızlara taş çıkarır ama uzun süre izleyemeyeceğiz onu kesin bunu düşünüp olmasın öyle daha çok üzülürm diyorum acaba bir ben mi öyle düşünüyorum

Mehmet ozbek tipten ofsayt olabolir ama bi gormek lazim ne yapicagini

ibra falan yalan

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 41 sn.41 saniye önce
Dnipro'dan Kalinic: Galatasaray'a gidiyorum demem için henüz erken. Pazarlıklar daha yeni başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt