- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Beyler hayallerim ruyam gercek oluyo galiba ibra geliyo ama robben de gelicek gibi hissediyorum nedense burdakilerin susmasi icin bu sart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray TV spikerlerinden Kerem Canbulat, görevinden ayrıldı.
![]()
Eğer isim yapmış herhangi biri ile ilgilenseydik Avrupa basını flaş haberleri sürekli yazardı, geçiniz.
Sebep belli mi?
ibrahimovic robben galatasaraya gelicek ama dış basına hiç sızmıcak bu olay öylemi hatta basına bile sızmıcak 3-5 tane kolpa twitter duyumcuları bilicek öylemi :d
kendinize gelin
edep yahuuu
şimdi kapı çaldı ibrahimovic geldi , çerez bira nerde dedim , abi robben bir koşu almaya gitti dedi , acıdım aldım içeri..ibrahimovic robben galatasaraya gelicek ama dış basına hiç sızmıcak bu olay öylemi hatta basına bile sızmıcak 3-5 tane kolpa twitter duyumcuları bilicek öylemi :d
kendinize gelin
edep yahuuu

Bu angutlar eğleniyorlar ya ne ibrası falan diyorlar, aslında içten içe ödleri b.klarına karışıyor ya gelirse diye..
''eğer size ibra gelirse bizim bütün transferlerin üstünü çiz , inşallah gelmez diyen fanatik şikeci arkadaşlarım var.. güzel korku salmışız, bu kadar transfer yapıyorlar, bizim olmamış transferlerden bile it gibi tırsıyorlar..
meali: eziklik
Beyler hersey bir yana artık barış dönemi falan bitti bir yanda işid bir yanda pkk Allah sonumuzu hayır etsin.
Kaan citak @KaanCitak 2 dk.2 dakika önce
@_necatiisbilen Chelsea'li bir taraftar ile aramda gecen konusma.
Bu ne şimdi ??