Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
beyler robben ve ibra diyoruzda bu takımın sağ beki hala sabri![]()
hocam Robben ve İbram'da öyle isimler ki bu adamlarla dünyanın en yeteneksiz topçusu Sabri bile oynasa Maradona'ya bağlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler robben ve ibra diyoruzda bu takımın sağ beki hala sabri![]()
Telefondan giriyorum.Tapatalk imzasi okardeş sen neden her mesajın altına " cingıl bels" yazıyorsun ?
Beyler hayallerim ruyam gercek oluyo galiba ibra geliyo ama robben de gelicek gibi hissediyorum nedense burdakilerin susmasi icin bu sart
Telefondan giriyorum.Tapatalk imzasi o
cingıl bels
bahsedilen şahıs namı diğer reis eğerki futbolcu lisansı iq testine göre verilseydi muhtemelen alamıycak biri.sabri bu ya adam 230 küsür maça çıkmış Galatasarayımda yaptığı asist 30 u geçmiyor.Kazma nedirin resimli anlatımı.Robbene futbolu bıraktırcak kapasitesizlikte birihocam Robben ve İbram'da öyle isimler ki bu adamlarla dünyanın en yeteneksiz topçusu Sabri bile oynasa Maradona'ya bağlar
Ne karisi ne alaka lanTransferi sorarken karıyı kaptırdık diyor
cingıl bels

Kari diyince bakiyorum hosuna gitti :dNe karisi ne alaka lan![]()
Peşindeyiz! @PesindeyizTV 1 dk.1 dakika önce
FLAŞ | Roma'da Gervinho da Endonezya kampı kadrosuna alınmadı. Doumbia da alınmamıştı.
Fotoğrafı görüntüle2 retweet9 favori
Vize islemlerinden dolayi diyordu biriPeşindeyiz! @PesindeyizTV 1 dk.1 dakika önce
FLAŞ | Roma'da Gervinho da Endonezya kampı kadrosuna alınmadı. Doumbia da alınmamıştı.
Fotoğrafı görüntüle2 retweet9 favori
Olm sunu bastan anlat yahu hicbir sey anlamadim.Benim anladigim kadariyla Robben transfer olacak mi diye soran sahisin karisi mi kaciriyorlar ne yapiyorlarKari diyince bakiyorum hosuna gitti :d
Demis ya olum en sonda
'Then he bought me and my wife' .d
cingıl bels
twitter facebook engellenmeye baslıyor ondan kasmaya basladı zenmate kulllanın
Olay ne Ali yasaklandı mı gene?