Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayernde Robben Rafinhayla birlikte oynuyor. Adam Cin takima karsi bile vasat. Guardiola, Rafinha, Alonso gibi cöpleri, Bernat gibi Bayern icin yeterli olmayan oyunculari ilk11de oynatiyor. Alaba stoper, Lahm ön libero. :asd22: 5 oyuncuyla Bayern gibi takimi bitiriyor adam. Seneye yine CLde ilk güclü takima elenirler.

Ya biz robben ve ibrayla laylaylom vakit geçirirken melo elden gidecek.
70% çöker ortasaha ve asla onun ayarında birini alamayız bu sezon.
Bu adam bizim sözleşmeli oyuncumuz değilmi ya ? Gidemessin lan biyere otur kıçının üstüne diyecek yönetici yokmu koca takımda

Robben'in aldıgı yıllık maaş İbrama göre daha düşük

Senelik 8.5 milyon $ alıyor, bunun 2 milyon $ gibi bir kısmıda vergiye gidiyordur

İbo net 12 milyon € alıyor

Robbenin güncel PD'si ne kadar? O parayı kim ödeyecek, O adamın 10-15'e bırakılabileceğini mi sanıyoruz

Olm sunu bastan anlat yahu hicbir sey anlamadim.Benim anladigim kadariyla Robben transfer olacak mi diye soran sahisin karisi mi kaciriyorlar ne yapiyorlar :D
Afsgajabaga olay soyle
Ya bi eleman karisinin biseyi icin kutlama amaciyla istanbuldaymis.Istanbulda bi otelde robbeni gormus.Bro whatsaap falandemis chelseaye doner misin falan diye sormus. Demis cukturtme celsini baska klupler konusuyorum.Manu ve Gaassaray bu klupler.Sonra da demiski manunun taa aaa qqqq.Gala champions ligte olmasi garanti ve bana hayvan gibi para vericek demis.

cingıl bels

Galatasaray'ın şampiyonluğunu baban mı gösterdi sana? Vitesi 4'e atmış giden takımı devralıp 2 kupa kaldırdı adam, transfer sezonunda mı kovulacak? Hasta mısınız arkadaş? Haziran-Ağustos arası mı tutuyorsunuz takımı sadece?

Unutmuşum aynı mantıkla Yasin'e de şans vermeyip göndermesi gerekiyordu devre arasında. Ne büyük hata yapmış değil mi?

Hocasız şampiyon olmuş takımız neden bahsediyorsunuz yahu

Yok Hamza şöyle yaptı böyle yaptı

ne yaptı ulan birinizde söyleyin ne yaptı bu adam

Yasin'den örnek veriyorsun

Adamı devre arası satmak istedi

Allahtan Yasin diretip formayı aldı

Ama o çok beğendiğin Hamza o kadar takıntılı ki çoğu maçta oyundan ilk onu çıkardı

Taktik desen yok,

oyun okuma Sıfır,

oyuncu değişiklikleri fecaat,

Takım üzerinde otorite desen hak getire

Ama lafa gelince Hamza şampiyon yaptı

Açın artık gözünüzü

Hamza bu Takımın teknik Direktörü olacak adam değil

Sent from my iPad using Tapatalk

Afsgajabaga olay soyle
Ya bi eleman karisinin biseyi icin kutlama amaciyla istanbuldaymis.Istanbulda bi otelde robbeni gormus.Bro whatsaap falandemis chelseaye doner misin falan diye sormus. Demis cukturtme celsini baska klupler konusuyorum.Manu ve Gaassaray bu klupler.Sonra da demiski manunun taa aaa qqqq.Gala champions ligte olmasi garanti ve bana hayvan gibi para vericek demis.

cingıl bels
Ahhahahhah Robben didi gelecek didi o zaman Robben h.o diyilim mi be muhtar amcam :D

Ortalık karıştı.

Transferler olumsuz etkienmese bari.

ImageUploadedByTapatalk1437777343.716943.webp

Abiler ben yatar allaha emanet olun ruyamda robbenin actigi ortaya ibranin volesini göreyim bari

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallah yönetimin işi zor. Robben , ibra doldurdu duyumcular gençlerimizi. Bunlar şimdi gervinhoyu alsalar küfür yer herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt