Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyku tutmadı Trt Spor'u izliyorum.. Yok Podolski sorunlu futbolcuymuş yok agresifmiş.. (Derya Oruçoğlu-Serdar Ali Çelikler-Tayfun Bayındır)

Arkadaş devletin kanalından tut da özel kanalına kadar hepsi düşman hepsinde bi alay yavşak yalamalar var..

Galatasaray s...sin hepinizi..

Bu şanlı klüp sizin hayal ettiklerinizi gerçeğe döndürdü.. Bu şanlı klüp ülkesinin Bayrağını göndere çektirdi.. Dünyanın bir numarası oldu..

Yok Galatasaray karıştı yok Galatasaray batıyor yok transfer yapacak maddi güç yok..

Hepiniz şunu iyi bilin Galatasaray dünyanın en prestijli , Dünyanın zengin klüplerindendir.. Mal varlığı olsun marka gücü olsun..

Batacak denildiğinde havaalanlarına dünya yıldızları da iner Avrupa Kupası da..

Bizim sıkıntımız doğru insanlar tarafından doğru yönetilmemek..

Biz kupa kaldırmaktan bıkmadık siz yalamaktan bıkmadınız..

Biz canımızı dişimize takarak ülkemizi temsil ederken siz hala pislik yapmakla meşgulsünüz..

Trtspor daki kadın spiker zorla podolski yı kötülemeye calisio

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

asporda da emre bol diye bir mal var fener muhabiri galiba bu kadar gerizekalı bir adam daha görmemiştim ömründe

Neden fotoğraf çekilmemiş peki ?
c_01a_22.JPG_700.jpg

Cüneyt tanmandaydi tüm sorun gibi bir algı yaratılıyor su sıralar Galatasaray medyasında.. inşallah gerçekleri yansitiyordur bu söylenenler de ardı ardına patlar bombalar..
İyi geceler beyler, dengelerin bozulduğu bir güne uyanırız umarım :)

Kşmse gitsin demiyor, Melo ve ailesi biz gideceğiz diyor ve bende gitmek istiyorsa gitsin diyorum, ne yapacağız zorlamı tutacağız

Diğer taraftan lütfen kimse Melo gitmek istemiyor basın yazıyor demesin adam daha giderken kaç valizle gitmiş ailesi nerde, büyük çocuklarının okul kaydını yenilememiş bunlara bir bakın

Benim iki çocuğum var ve her ikisi de Ted de okuyor, Mayıs bitmeden kayıtlarını yeniliyoruz

Dolayısıyla malesef bende Melonun gitmek istediğini ve gitmese de bu kafa yapısı ile en iyi ihtimalle ikinci devreye kadar faydalı olamayacağını düşünüyorum ha Meloyu ararmıyız kesinlikle ararız

Sony Xperia

Herşeyden evvel Allah bağışlasın Sarp kardeşim

Bahtları güzel olsun Aslan parçalarının

Melo konusuna gelince Melo gidebilir orada sıkıntı yok

Sıkıntı İnter'in takas adı Altında önerdiği çöp oyuncular

Onun yerine versin 3-4 milyon euro Melo'da gitsin

Sent from my iPad using Tapatalk

Cüneyt tanmandaydi tüm sorun gibi bir algı yaratılıyor su sıralar Galatasaray medyasında.. inşallah gerçekleri yansitiyordur bu söylenenler de ardı ardına patlar bombalar..
İyi geceler beyler, dengelerin bozulduğu bir güne uyanırız umarım :)
Cuno olaydi da yalanlasaydi su yalan haberleri :D İnsallah yaniliriz.

Aslinda bizim Dursun baskanda biraz havaci tipi (egosu) var.
Herkez ondan söz etsin, ona tapsin padisahim sen cok yasa desin istiyor sanirim.
Bir nevi Aziz Yildirima özeniyor bence. Gelir gelmez A.Albayragi ve Ali dürüstü unutup hemen podyuma kosturmasi, belki istemsiz ve heyecanindan ötürü yapti yada bilincaltinda en büyük benim orta planda ben olmaliyim diyerekten yapti.
Bakti ki capsiz tanmanla olmayacak belki o yüzden kovmustur ?
Ben baskanin Galatasaray menfaatlerini düsündügünü sanmiyorum. Belkide gövde gösterisi yapmak isteyecektir. Bir kac gün daha bekleyip görmek lazim.
Anlattigim gibi deli doluda cikabilir, insallah cikarda yani :D normal baskan görmedik sanki hic

Kimse savasta olan bir ülkeye gelmek istemez.. Niasse haric (h.o)

@Yasin Şimşek

Kafayı neden Aşk-ı Memnu ile bozdun?

Reis behlul etkiledi beni Adnan beyin karisi olan bihterin Behlulle olmasi hem Adnanin hayatini hem Behlulun hayatini mahveden bihterin yuzunden.Bihter araya girdi herkes bitti :D Beşir öldü Adnan yeni saray alarak sarayina veda etti Nihal psikolojik hasta oldu Behlul kacti bunlar beni etkileyerek beni bozdu :D

bu trt deki programdakilere göre

pereira = mourinho
fener = barcelona
oyuncular = uzaylı

nasıl yalayacaklarını bilemiyorlar, özellikle o sunucu kadın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt