Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu seneki oyunumuzun şampiyon takımla alakası yoktu ...bala şansa rakiplerin salaklığına şampiyon olduk. takımın hali şamp. liginde kabak gibi meydana çıkmadı mı ? defans kurgusu komple yenilenmeli. orta sahaya sağ açığa adam alınmalı . takımda şu an birkaç adam hariç hepsi ptt ligi topçusu

Robben diyoruz GErvinho ya burun kıvırıyoruz pazartesiyi beklicem sonra bu sefer tamamen umudumu kesicem twitterda herşeyi pazartesi görürsünü diyenler var çok eminler

kimi getirirler bilmem ama enazından abdürrahimi getirsinler floryada şu anda kimse kalmadı enazından abi görevi görecek birisi olması gerekli bence

birisi mutlaka olmalı

Herşeyden evvel Allah bağışlasın Sarp kardeşim

Bahtları güzel olsun Aslan parçalarının

Melo konusuna gelince Melo gidebilir orada sıkıntı yok

Sıkıntı İnter'in takas adı Altında önerdiği çöp oyuncular

Onun yerine versin 3-4 milyon euro Melo'da gitsin

Sent from my iPad using Tapatalk
Eyvallah kardeşim mesajı şans eseri gördüm nedense bildirimler gelmiyor bazen,pc den girmiyorum ama bilemedim

Bence de saçma adamlar gelmesin ama istemeyende kalmasın

Sony Xperia

Sport.leonardo sitesi, Galatasaray'ın Barcelona'nın stoperi Marc Bartra'yı kiralamak için teklif yaptığını yazdı.

Gecen seneki sampiyonluk hamza hamzaoglunun eseridir inkar eden agir sekilde bu adama dusmandir.

:asd22:

Hamzaoglu Gsye gecen sene TDlik yapmadi ki. Takima abilik yapti. Hadi oglum, olacak olacakla bireysel oyuncu perfonmanslariyla ite kaka sampiyon olduk. Sampiyonlugu, Fbye hediye etmek icin de elinden geleni yapti. Hamzaoglunun TD olmadigini bu sene CLde görürsünüz.

Ligde Bursa, İBBye karsi bile ezildik. Bu takimlar biraz sansli olsa, o maclar 5-2, 6-2 biterdi.

Utube bende aciliyor, bir sorun yok. Open dns kullaniyorum.

İnternet sorunlu bugün benim nette aşırı ağır.

:asd22:

Hamzaoglu Gsye gecen sene TDlik yapmadi ki. Takima abilik yapti. Hadi oglum, olacak olacakla bireysel oyuncu perfonmanslariyla ite kaka sampiyon olduk. Sampiyonlugu, Fbye hediye etmek icin de elinden geleni yapti. Hamzaoglunun TD olmadigini bu sene CLde görürsünüz.

Ligde Bursa, İBBye karsi bile ezildik. Bu takimlar biraz sansli olsa, o maclar 5-2, 6-2 biterdi.

Kardesim abilik hocalik neyse ne ama 4.yildizin en buyuk payi onundur bunu inkar etmeyin dokuluyorduk o gelmeden once nankor olmayin bu kadar tamm hamza iyi td degil biraz bala sampiyon olduk ama sezarin hakki sezara verelim.

Bu Dursun Özbek denilen adam kendi kardeşini mi Florya'nın başına getirmiş Allah aşkına neler oluyor bu takımda,transfer yok,sponsor yok,görevlilerin ne işe yaradığı belli değil..
Nasıl sistem bu ya..
Şampiyon takımın dinamikleri bu kadar değişir bu kadar oynanır mı?
Keşke Duygun hoca 1 sene daha kalsaydı bu ne saçmalık hiç bir hazırlık yok ya..
Yetki verilen adama bakar mısın?
Doğru dürüst konuşmasını bile bilmiyor..
Florya'nın önüne köfteci açar bu adam bu zihniyetle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt