Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaoglu varken ne beklentisi? Balta ve Umut yürüyene kadar takimda kalmali diyen birinden ne beklentisi olacak? Alcagi oyuncular kesin cöpler olur. Balta ve Umutla tatli rekabete girecek cöpler. Taraftar baskisiyla belki yine Poldi gibi birini alirlar. O bile zor.

Böyle giderse, Cüneytten sonra gidecek isim Hamzaoglu olur. Ekimi cikaramaz.

Sezonu kaybetmeden kurtulalımda ne zaman giderse artık..

Ali naci , Evren göz filan hiç bi duyum kaynakları yok adamların. Ben onlardan daha fazla şey biliyorum.

Hamzaoglu varken ne beklentisi? Balta ve Umut yürüyene kadar takimda kalmali diyen birinden ne beklentisi olacak? Alcagi oyuncular kesin cöpler olur. Balta ve Umutla tatli rekabete girecek cöpler. Taraftar baskisiyla belki yine Poldi gibi birini alirlar. O bile zor.

Böyle giderse, Cüneytten sonra gidecek isim Hamzaoglu olur. Ekimi cikaramaz.

Yanilmiyorsam bu yürüyene kadar takimda kalmali ifadesini sadece Umut icin kullanmisti. Baltaya parantez acmak isterim burada, bence takimdaki en derli toplu stoperimiz Balta. Hakkini yemeyelim bence.

Marc Bartra iddiası var stoper için.

Kiralamak için teklif yaptığımız söyleniyor.

Seneye Sneijder da gider Ajax'a. Daha halen sözleşme imzalanmadi . Bir sabri değil tabii. .

inter milan maçını seyredin.zaman geçer..

şu melonun durumu netleşsin,sonrasının güzel olcağını düşünüyorum.az daha sabredin.taraftarın haklı isyanı güzel şeylere sebep olacak.

Ozan Tufan'ın son açıklamalarını okuyunca fikrim değişti bu bebeden cacık olmaz 1 sene iyi oynadı hemen bi tarafı kalkmış

Milanin dis saha formasi. Bu seneki Adidas formalarindan en hosuma gideni diyebilirim.

CKwebBjVAAAca3j.jpg

Yanilmiyorsam bu yürüyene kadar takimda kalmali ifadesini sadece Umut icin kullanmisti. Baltaya parantez acmak isterim burada, bence takimdaki en derli toplu stoperimiz Balta. Hakkini yemeyelim bence.

Baltanin ne yapacagi belli olmuyor. Bazen 89 dakika cok iyi, fakat 1 dakikada maci rakibe hediye edebilir. Semih olmadiginda Korayi bile kesemedigi dönemler oldu. Ts,Bursa, Fb gibi maclarda yaptigi hatalari unutmadim. Chedjouyla birlikte oynadiginda savunamiz cok agirlasiyor. Bu yüzden en iyisi 4.tercih olarak kalmasi.

En azindan Zambrano seviyesinde birine ihtiyacimiz var.

Arkadaşlar ibra ve robben e takılıp elimizdeki en büyük değerlerden biri olan ( Muslera ile) Sneijder i unutuyoruz. .Halen sözleşme yok. .. Sneijder ile biran önce sözleşme yenilenmeli ve kaptanlik Selçuk 'dan alınıp ona verilmelidir.

interin 2 beki de hem sağ hem sol bek oynayabilen adamlar :D

maç içinde yer değişirler mi acaba

Baltanin ne yapacagi belli olmuyor. Bazen 89 dakika cok iyi, fakat 1 dakikada maci rakibe hediye edebilir. Semih olmadiginda Korayi bile kesemedigi dönemler oldu. Ts,Bursa, Fb gibi maclarda yaptigi hatalari unutmadim. Chedjouyla birlikte oynadiginda savunamiz cok agirlasiyor. Bu yüzden en iyisi 4.tercih olarak kalmasi.

En azindan Zambrano seviyesinde birine ihtiyacimiz var.

Balta´nin en az 8-9 golde kritik hatasi var, sadece ikinci devrede. Biraz tempolu gelince rakip, ilk dagilan oyuncu oluyor. Ilk müdahalerde hep gec kaliyor, sonra rakibi indirecek kadar gücü de kalmiyor. Hakan gönderilmesi gereken ilk oyuncularin basinda geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt