Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biri de geçmiş bir yerini açmış Allah belanızı versin beyinsizler bunlar insan falan değil bırak taraftarlığı adam da öldürür bu gerizekalılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah belasini versin hepsinin butun neşem kaçtı

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa'da medeniyetten az nasibinizi Alın ya

Ulan sağ bek yok kanat yok stoper yok yedek kaleci yok forvet yok bir de Avrupa'da böyle beyinsizler var her şey mükemmel vallahi

Bizde avrupadaniz, bizim türk milletti heryerde ayni malesef

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kusura bakmayin, genellemeyi sevmem ama Avrupa'da yasayan insan profilimiz cok dusuk seviyelerde. Birkac nesil bile egitim seviyesini yukseltmeye yetmemis.

Rezillik ya bi mac bile izletmediler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza Hoca bu sinirle transfer yapmayabilir veya çıkar açıklama yapar oyuncu Udinese maçındaki olaylardan ürktü gelmek istemiyor

Yurtdışında ki her hazırlık maçında neden aynı şeyi yapıyorlar ya

Rezalet ne zevk alıyorlar böyle saçma sapan işlerden anlamıyorum

Beyler bu maç bırak 90 dk oynamayı 180 dk oynansa da sonuç değişmezdi.

1)Sabri 35 dk da 5 orta açtı 1 tane isabet yok
2)Araya atılan toplarda defans hiçbir etki gösteremiyor
3)Burak Yılmaz ayağında top tutamıyor net olarak ayağında top tutacak bir forvette ihtiyacımız var
4)Sinan Gümüş, Yasin, Hamit, Podolski, Selçuk İnan, Eray İşcan kendilerini gösterdiler bu kadar kısa bir süre olsa da
5)Adamlar paslı bir şekilde hücuma çıktığı zaman önünü kesecek bir oyuncumuz bulunmuyor o görevi en güzel melo yapıyordu tek pasların arasına girmeyi ama o gittikten sonra orta sahamız çok rahat geçilir oldu 2 hazırlık maçında da bu durumla karşı karşıya kaldık

Takıma
Sağ bek, Stoper, Ön libero, forvet kesin şart

Son düzenleme:
anasını satıyım yurtdışına kampa gitmeyeceksin aslında böyle oluyor işte bizde düzcede müzcede tesis yaptıralım arkadaş

perrairadan daha iyi olan sağ beki ısrarla oynatmak ve ben transfer yapmayacağım demek bize çok pahalıya patlayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt