Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bu maç bırak 90 dk oynamayı 180 dk oynansa da sonuç değişmezdi.

1)Sabri 35 dk da 5 orta açtı 1 tane isabet yok
2)Araya atılan toplarda defans hiçbir etki gösteremiyor
3)Burak Yılmaz ayağında top tutamıyor net olarak ayağında top tutacak bir forvette ihtiyacımız var
4)Sinan Gümüş, Yasin, Hamit, Podolski, Selçuk İnan, Eray İşcan kendilerini gösterdiler bu kadar kısa bir süre olsa da
5)Adamlar paslı bir şekilde hücuma çıktığı zaman önünü kesecek bir oyuncumuz bulunmuyor o görevi en güzel melo yapıyordu tek pasların arasına girmeyi ama o gittikten sonra orta sahamız çok rahat geçilir oldu 2 hazırlık maçında da bu durumla karşı karşıya kaldık

Takıma
Sağ bek, Stoper, Ön libero, forvet kesin şart
Sabri bitmiş Yasin o golü nasıl kaçırır bence amatörlük transferden umudumuzu kesmeye az kaldı bu yönetim cinnete getirir adamı

Ya bunlar adam gibi bek kanat da alacağı yok ben bu Takım'ı izlerken zevk alamıyorum yazık Burak Sabri Yasin olmaz tamam Yasin geçen sene emeği büyük ama olmaz Sinan daha genç pişmesi lazım o da hazır değil bakalım Tünelin ucu Işık değil maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

helal olsun taraftara tepkisini mesalelerle gösterdi takima son dönemdeki olaylar yüzünden, gercek yönetimin taraftar oldugunu anlamali artik bazilari.
ayrica kimse bana iyi oynadik demesin macin basindan beri sabrinin basarisiz ortalarina zor dayandim.

ya önemli olan takımın sezona hazırlanması zaten 3 tane hazırlık maçı yaptık takım dökülüyor daha birbirlerine alışacaklarda ohooo

8 ağustosta ilk resmi maçımıza çıkıyoruz b.ku yedik

Podolski de formsuz du bugün.

Yanlız 30 dak. Bille yetdi

Sabri ve Burak in ne kadar kötü ve leş oldukları görmek için.

Sağ Bek ve Forvet transferi şart!!!

ASpor'da bu grubun daha önceki hazırlık maçlarında da olduğunu söyledi. Aynı adamlarmış. Kulüpte yönetici olsa bunları tespit ettirip dava açar.

Burası Galatasaray forumu, siyaset yapıp insanları ayrıştıran cahil insanlar gidin siyasetinizi malum yerlerde yapın. Holigarşi kafalı beyinsizler

helal olsun taraftara tepkisini mesalelerle gösterdi takima son dönemdeki olaylar yüzünden, gercek yönetimin taraftar oldugunu anlamali artik bazilari.
ayrica kimse bana iyi oynadik demesin macin basindan beri sabrinin basarisiz ortalarina zor dayandim.
tepki olarak yaptıklarını sanmıyorum ben

avrupada kamp yapiyorsan türklerin oldu az yerlere gideceksin

takımda üretkenlik sıfır melonun gitmesini bir tarafa bırakın melonun kesinlikle kalıp ayrıca yeni orta saha alınması lazım !! telles in hala top kontrolü zayıf !!7 milyon verene derhal verilmeli !! yasin ligi belki idare eder ama ş.liginde kaybolur !! poldi bugün sanki aklı karışık gibiydi biraz canı sıkkındı !!

İnternational Champions Cup'tan para almayalım gerekirse üstüne para verelim bizi de alsınlar. ABD, Çin, Avustralya fark etmez her yerde oynarız.

Yahu bir maç izleyecez as kadroya yakın sinan gümüşte vardı iyi gidiyodu..

o değil birayi yeni soylemistim ikinci yarinin ortalarına kadar idare eder sonra bir tane daha söylerim diye. elimde patladi :D

sen neyin kafasini yasiyorsun birader

Bir tek bana mi öyle geldi yoksa Sabri Sinan'a top atmaktan kacindi mi hep? Hic duvar pasi falan denemediler bile. Hep amacsiz ortalar yapti beyefendimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt