Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece avrupali yazarsaniz öyle anlayabiliriz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Avrupa'da yasayarak gelisim gosteremediklerini yazmisim. Dolayli anlatim yoluyla, bu insanlarin Turkiye'den geldigi gercegi dusunulurse, sadece Avrupa'da yasayan Turk'leri kastetmedigim anlasilabilir :)

perreirdan iyi olan sağ bek bize çok sorun çıkartacak !!! takımda yerli yabancı düşmanlığı çok belli poldinin morali çok bozuktu

Hala daha bagırarak,desibel rekoru peşinde koşarak,meşale yakarak taraftar olacagını zannedenler var..adam gibi otur izle maçını bir faul oldugu zaman kalk tepkini göster hakemi etki altına al adam gibi ingilizler gibi..ama yok beyimiz illa maca arkasını dönecek koltukları parçalayacak stadı yıkacak

Udineselilerde sağlam küfür ediyordur bize

Meşale yakıp rakip takımı etkilediklerini mi zannediyor bu mallar

helal olsun taraftara tepkisini mesalelerle gösterdi takima son dönemdeki olaylar yüzünden, gercek yönetimin taraftar oldugunu anlamali artik bazilari.
ayrica kimse bana iyi oynadik demesin macin basindan beri sabrinin basarisiz ortalarina zor dayandim.

Tepki meşela veya ses bombası bilmem ney ile gösterilmez.Ne diyoruz taraftarın en önemli özelliği yeri geldiğinde yönetimi ve oyuncuları eleştirebilmesi bu takımı ileri götürmüştür.Çıkar adam gibi protestonu yaparsın.Anca bu tür meşale olayları sana para cezası saha kapatma gibi cezalar ile geri döner sonra yaa bizim takım niye transfer yapmıyor diye sızlanırsınız.

L42QbG.jpg
senin moralini bozanı bizde bozarız aslanım herkes gider sen kalırsın !!!

Olayların sorumlusu Ultraslandır

Bu sene bakalım ne olacak, sonra orada burada ağlamasınlar Galatasarayın tek taraftar grubu Ultraslandır kimseyi tanımıyoruz diye

Hamit ve Telles'i izliyordum keyifle.

Takım fena değildi Koray, Sabri ve Burak yerine 3 iyi adamımız olsa çok değişir.

neyse oradaki kişiler (taraftar demiyorum) ses bombası kullanmaktan dolayı italyan polisinin eline düştü.
Klübün yapması gereken bi şey kalmadı

anasini satayim mac iptal olmus , bende 20 dakkadir kacak yayin ariyorum, acmiyor diye sövüyorum :38573:

Sezon öncesi çok önemli bir hazırlık maçından olduk, bunun sıkıntılarını ilerleyen zamanlarda çekebiliriz

Taraftar gruplarının alayı dagıtılmalı..bazen dalga geçerler tiyatro cekirdek diye..eminim cekırdek citleyen taraftar takımını daha iyi analiz eder bu tarz adamlara göre..ve eminim futbol ve spor konusunda daha bilgilidir cekırdekçi denilen taraftar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt