Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo - Nagatomo takası iyi olur.Yoksa para verip de sağ bek alacakları yok bunların.

3. Stoper olabilecek hava hakimiyeti olano yu kuran hırslı onlibero alınmalı.... selçuk garanti oynayacağı için mutlaka çok iyi bi ön-libero alinmali flamini ile olmaz

31 tane oyuncumuz var melo telles gitse bile 1 oyuncuyu daha kovmamiz lazım hatta orta saha alacaksak +1 daha satmalıyız ama konu transfer olunca çok çekilmez oluyoruz çok mu zor 2 3 tane oyuncuya kulüp ayarlayıp göndermek

NEREDE, transfer yapılacak herşey çok güzel olacak yeahhh diyen sevgi pıtırcıkları

Melo gitti ha şaka maka derken...

Alışmak zor olacak kim ne derse desin.

Arada kızdırsa da bunca yıl hep sevindirdi.

Yolu açık olsun.

dünkü maçta orta sahamızda selçuk ve hamit aynı renk ayakkabılarıyla çok uyumlulardı :D

Nagatomo İnter'den alabileceğimiz en iyi adamlardan biri.

Melo'ya karşılık Medel'i Guarin'i falan vereceklerini sananlar hayal görür.

Taider, Kuzmanovic falan bunlardan iyidir en azından.

İki bekte de oynayabiliyor.

130124_Nagatomo_Sneijder-500x327.jpg

sıfatsız derken onu kastettiğini zannetmiyorum

adamların dış görünüşüne hakaret ettiğinizi düşünüyorum

Dış görünüşünü eleştirilmesi düşüncesine nereden kapıldın ki?

Vücut diline gıcık oldum, başkandan falan daha havalı artist, babasının malı gibi.

FFP ile ilgili verdiği röportajdaki sözleriyle anlatmış işte hangi kafayı yaşadığı...

Bakın Ağustos ayı geldi nerdeyse.. Bu seferde 15 Ağustosda UEFA ile FFP görüşmesi yapacağız yalanını söylemeye başladılar..

Amaç belli 1 Eylül'e kadar dişlerini sıkacaklar.. Zaten bitiyor transfer sezonu ondan sonra..

Galatasaray tarihinin en yalancı en sahtekar yönetimi ile karşı karşıyayız..

İNTER maçı kurtuluş maçımız ..

Adnan Polat'ın bize layık gördüğü kadro

De Sanctis
Sabri-Meira-E.Aşık-H.Balta
M.Topal-Ayhan
Arda-Lincoln-Kewell
Baros

Bunların kurduğu kadro

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Carole
Selçuk-Bilinmiyor
Yasin-Sneijder-Podolski
Burak

Erhan Telli ‏@erhantelli78 6 dk.6 dakika önce
İsmini öğrenebilirsem, yarın gazetede, ya da Podolski'de olduğu gibi sahur vakti buradan okursunuz :))

Erhan Telli ‏@erhantelli78 5 dk.5 dakika önce
Açıkçası, Lionel Carole gibi genç ve gelecek vaadeden bir yabancı olacağını tahmin ediyorum.

Erhan Telli ‏@erhantelli78 3 dk.3 dakika önce
Zlatan İbrahimovic kesin olarak yok...

Erhan Telli ‏@erhantelli78 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray birilerini satmadan, başka birilerini yüksek bedellerle transfer edemez. Aklınızın bir köşesinde dursun.

Bende Alves filan isterim ama, Nagatomo´yu baya kücümsemissiniz. Lahm gibi adamdi zamaninda. Son durumunu bilmiyorum, onu da belirteyim.

Nagatomo Sabri´yle top diye oynar, ondan eminim. Ne kadar formda ne kadar degil, inanin bilmiyorum. Zamaninda cok begendigim bir bekti.

neyse gençler benden bu kadar artık tükendim , hiçbir beklentim de kalmadı.

Kendinize iyi bakın ..

O kadar gidecek cop dururken amrabat bruma melo gidiyor gelenler carole bilal jem poldi kim ne derse desin melo bu takimin en onemli 3 oyuncusundan biri giderse cok sey kaybedecez...insallah gitmez mancini de sagolsun bi faydasini goremedik zarari dokunup duruo ontiverio parasina meloyu aldiracak intere

Dış görünüşünü eleştirilmesi düşüncesine nereden kapıldın ki?

Vücut diline gıcık oldum, başkandan falan daha havalı artist, babasının malı gibi.

FFP ile ilgili verdiği röportajdaki sözleriyle anlatmış işte hangi kafayı yaşadığı...

ben direk sizi kastetmedim zaten renktaş , tipe bak sıfatsız vs yazan üyeler de var kişisel almayın lütfen

alıntıladığınız mesajda ettiğinizi düşünüyorum yazdım düzelteyim , edildiğini düşünüyorum olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt