Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Direk mevki transferi takası olur bence de. Yalnız bu Nagatomo bize ucuza verilecekken ve bizde baya baya iş yapabilecekken begenilmemesi forumca garip bir durum. Bence çok iyi bir takım oyuncusu
Ya diyorum ki aslinda, direk Melo-Nagatomo takasi manasiz. Cunku bir bek, diger defansif orta saha. Ayrica Nagatomo nun piyasa degeri okadar da yuksek degil.
Simdi bunlar Melo yu aldilar mi baya orta saha oyunculari olacak, dogal olarak burada bazi isimler gitmeli onlarin acisindan.
Dedigin gibi o Gnoukouri i versinler, direk Melo nun pozisyonunda oynuyor + Nagatomo yu bek olarak. Para mara istemeyiz bu takasa evet denilir, madem okadar cok istiyorlar Melo yu bu takas formulu ile kazancli cikan biz olabiliriz..

tuaf olan da baskana kimse haber vermemis macta olaylar cikti yarida kesildi diye, nasil yönetiliyor külüb onu anlamiyorum

Elinde sağ bek pozisyonunda Sabri ve Tarık gibi adamlar varsa oraya gelen oyuncuyu beğenmeme gibi bir lüks olamaz.

Sağbek olmadan maça çık. DAha az atak yersin ordan.

nagatomoyu tanimam etmem ama adam öyle yada böyle büyük ihtimal nagatomo >>>>>sabri+tarik x2

bu adamlardan kurtulmalyız bi an evvel gec bile kaldık tipsiz başkan adam konusmayı bile bilmiyor anca karısını alıp ya kupa götryr ya kutlamaya katılıyor ya bi yere gidiyor ne bk yiyo anlmdm baskanlıktan bi haber adam

Valla benim bu yönetimden artık beklentim sıfır gram heyecan heves bırakmadılar yeni sezonla ilgili, şampıyonlugu kursagımızda bıraktılar.

Bıktım vallahi gün vermelerinden ulan mahkeme gibi sürekli başka bi tarihe erteleyip duruyolar tarih geldiginde de bi halt oldugu yok kendilerini rezil etmekten başka bir işe yaramıyorlar bir an önce bu kamillerden kurtulmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt