Cevat Bahri
Aslan Üye
- 18 Ocak 2014
- 7.610
- 18
- 633
uefadan ceza alabilirmişiz gelecek sene uefaya katılamayabilirmişiz en sonunda baklayı çıkarttılarNe acikladi ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uefadan ceza alabilirmişiz gelecek sene uefaya katılamayabilirmişiz en sonunda baklayı çıkarttılarNe acikladi ki?
At bakemŞu Çarkıfelekteki esmer hatun güzelmiş
öyle şey olmaz orduspor muyuz biz devşirme oyuncu alıyoruz. adam sol bek iştesağ bek sol bek ne varsa oynar
zaten kuvvetli ayağı sağ
Ya diyorum ki aslinda, direk Melo-Nagatomo takasi manasiz. Cunku bir bek, diger defansif orta saha. Ayrica Nagatomo nun piyasa degeri okadar da yuksek degil.
Simdi bunlar Melo yu aldilar mi baya orta saha oyunculari olacak, dogal olarak burada bazi isimler gitmeli onlarin acisindan.
Dedigin gibi o Gnoukouri i versinler, direk Melo nun pozisyonunda oynuyor + Nagatomo yu bek olarak. Para mara istemeyiz bu takasa evet denilir, madem okadar cok istiyorlar Melo yu bu takas formulu ile kazancli cikan biz olabiliriz..
öyle şey olmaz orduspor muyuz biz devşirme oyuncu alıyoruz. adam sol bek işte
Mehmet Ozbek e kalmis bu islerAlper güzel diyoruz da kardeşim yönetim de sence bu yetenekte iş bitirici var mı ?![]()
Tanimiyorum, ilgincHollandalı forvet oyuncusu![]()
Tanimiyorum, ilginc![]()
Shakhtar İstanbul'a gelmiş, hoşgelmişler.
Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.Bırak onu bunuda Hakan uzun süredir bu kadar basiretsiz yönetim gördünmü?
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic
Bonservisi Inter'de bulunan sağ kanat Ezequiel Schelotto, Türkiye'den bir takım ile görüştüğünü açıkladı. Melo takasında ismi geçenlerden...