Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe 48 saat sonra 700 gün aranın ardından Şampiyonlar Ligi Öneleme maçına çıkacak.

gelen yok ona alistik da, tuaf olan gidende yok , bukadar elman nezaman gidecek? bu adamlar bilmiyormu eger gitmezlerse devre arasina kadar maclara cikamiyacaklarini?

bakiniz eboue sezon basinda takimdan gitmedi devre arasi gitmedi cünkü 1 yil daha galatsaraydan iyi para alcakti, simdi ise külüb bulamiyor kendisine

Adama sormazlarmi Jem karacani niye aldın diye
Bu kadar mı dustunuz
Valla ben Hamza hocanın yerinde olsam bir saniye durmam hiç olmazsa çifte kupa gibi bir hatıra ile ayrilirim
Bu adam degilmiydi Galatasaray in mali problemi yok diyen
Hemde yönetimin içinde iken
Şimdi jb mi geçiyor bizimle
Yine söylüyorum buda aysal gibi ocağı göremez

bu büyük taraftarın bu kadar üzülmesine sebeb her kimse bu klübü transfer yapamaz hale kim getirdiyse allaha havale ediyorum yazıklar olsun !! senelerdir riva da riva riva da riva bıktık usandık satacaksınız satın artık fakir edebiyatından bıktık yavvvv

Alper güzel diyoruz da kardeşim yönetim de sence bu yetenekte iş bitirici var mı ? :)

Ya diyorum ki aslinda, direk Melo-Nagatomo takasi manasiz. Cunku bir bek, diger defansif orta saha. Ayrica Nagatomo nun piyasa degeri okadar da yuksek degil.
Simdi bunlar Melo yu aldilar mi baya orta saha oyunculari olacak, dogal olarak burada bazi isimler gitmeli onlarin acisindan.
Dedigin gibi o Gnoukouri i versinler, direk Melo nun pozisyonunda oynuyor + Nagatomo yu bek olarak. Para mara istemeyiz bu takasa evet denilir, madem okadar cok istiyorlar Melo yu bu takas formulu ile kazancli cikan biz olabiliriz..

Sesimizi yükseltmenin zamani geldi #DursunÖzbekDefolGit

Transfer yapmazsa gelecek sezon zaten gidemeyecegiz avrupaya.

Bırak onu bunuda Hakan uzun süredir bu kadar basiretsiz yönetim gördünmü?
Ya Soner abi ben zaten secimden önce dedim bu adamda baskan tipi yok. Hamza da cok duygusal bir adam, olmaz, ciddiyim acilen kurtulmamiz gerek yoksa sira sira tüm kaliteli oyuncular gidecek. Yapilan bir mantikli is yok.

Takim sampiyon oluyor, marketing in dibine vurabilirsin, forma yok.
Transfer desen ayri skandal, Sabri ile uzatiliyor Sneijder ile uzatilmiyor, üstüne Sabri ye zam, Sneijder'e indirim isteniyor.. Bu kadar sacmalik olabilir mi?

Kaliteli oyuncularin gitmesi konusuluyor, sponsor yok. Nesi savunulur bunlarin. Ciddi sekilde köy takimin yönetimi olabilir bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt