Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
robben gelcek hayali kuran ruhlardan biri de bendim artık zaten ne hayal kaldı ne umut kırıntısı artık transfer kapanmıştır kadro bu !! elimizde kalan sadece sarı kırmızı sevdadır !!

Hamza büyük kulüp hocası değil

3 Büyüklerde hocalık yapmak çok zor iş - insan ona göre hareket etmesi lazım ama Hamzanin dediklerini dinlersek adam sanki daha Akhisar'ın teknik direktörümüş gibi konuşuyor. Rezalet ötesi.

Hamza hoca 2-3 seneye kadar hedef ŞL kupası dedi. O zamana kadar rezil olmaya devam, sonra kupayı bize verirler relax.

Mehmet Özbek: “Söz konusu G.Saray ise yancı da olurum öncü de”

Sadece ben mi böyle aciklamalardan biktim? Ben sahsen Galatasaray'i proje olarak gören, bizle fazla "duygusal" baglantisi olmayan birilerini görmek istiyorum bizde. Delph --> City ve Di Santo --> Schalke transferleri gösteriyor ki artik böyle tarz yaklasimlara gerek yok oyunculara "Galatasarayin evlatlari" mis gibi davranmak cok gereksiz geliyor. Böyle seyler yüzünden Sabri gibi kisiler takimda.

Biz göndermiyoruz kendi gidiyor. Adam istemiyor daha neyi zorluyorsunuz. Net bir şekilde ailecek gitmek istiyorlar
Ha yeri dolar mı ? Kesinlikle hayır

Bu yonetimin hangi lafina inanilabilir? Sabri'ye zam yap Melo'nun sozlesmeyi uzatma. Sabri evladimiz, Melo komsu cocugu bile degil.

UEFA Finansal Fiar Play kriterlerii nelerdir detaylı bir yazı paylaşabilecek var mı acaba ?

Bütçe açığın her yıl 50 ml yi geçmeyecek
Kupalara katılmam için
Bizimki 220 ml euro tabi total borcumuz
Iyilesme olduğu sürece uefa eski borclara müsama gösteriyor
O değilde şike ciler şampiyon olamazsa canları çok yanacak
Allah tan biz şampiyon olmusuz yoksa almayacak larmis gerçekten Helvacı nin dediği gibi
Duygun baskanda söylüyordu şampiyon olmaya mecburuz diye

telles ve melo kesin gidecek bu anlaşıldı bu ikisniden 10 milyon Euro alırsak Nikola kaliniç niasse medel inler flamini bu adamlardan ikisi gelir :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt