Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onla alakası yok . herkes bizim yönetim gibi mal mı ?
arda transferi ortada.
real her ihtimale karşı kendi kasasını düşünüyor. bu adamda yetenek var ki madrid almış ama asıl sorum şu ki : biz yeteneği geliştirecek yapıda mıyız ?
bakınız : bruma

işte bunda haklısın,bruma gibi olacağını düşünmüyorum.oynatırlar bu çocuğu

İspanyol alt yapısı son 5 senede muazzam orası ayrı tabiki genc oyuncu olmasıda güzel ama bize önce olmuş adam lazım sonra yanına yöresine serpiştirirsin genç senin iskeletin Muslera--?---Melo--Sneijder--? iken ve melo hala belirsiz ise ne yaparsan yap olmaz önce iskeleti saglam kurup sonra böyle adamlar almalıydık neyse umarım iyi olur Hayırlı olsun

Istanbulda Bomba Haberler Aldim. Son 48 Saat Sonra Görcez Kimin Yalan Konustugu Ortaya Cikacak. Ilk Önce Sponsorlar Sonra Robben Aciklanacak

Bomba Haberi Ibrahimovic Icin Dedim! Robben Zaten Galatasarayda Ibrahimovic Ile Anlasildi Ama PSG'le Birkac Pürüz Var Suan Insallah Olacak

hqdefault.jpg

bu bacimiza hollandaca yazalim twitteri olan arkadaslarima duyuru

Je kanker hoeren kanker moeder vieze tering slet ik laat je moeder neuken door robben en plaats die video :)

diye tweet atalim lutfen :)

dogruysa iyi bence real altyapısı görmüş bir futbolcu hemde 21 yaşında çok iyi transfer bence jem alcagına bu adamı al işte jem nedir allah aşkı hiç bir mantıgı yok yani

Anlasilan o ki Hamza gercekten beles oyuncular ariyor. Jose icin bonservis odemiyoruz ama bidaki satistan 50% si Real e verilecekmis.

Her genç oyuncu transferini Bruma ile karşılaştırmayın.Bruma bize geldiğinde daha profesyonel maç yapmamıştı.Bu oyuncu geçen sene la ligada 25 maç oynamış

tatli rekabet icin alindi bu cocuk
jem ve bilale karsi forma savasi verir

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

onla alakası yok . herkes bizim yönetim gibi mal mı ?
arda transferi ortada.
real her ihtimale karşı kendi kasasını düşünüyor. bu adamda yetenek var ki madrid almış ama asıl sorum şu ki : biz yeteneği geliştirecek yapıda mıyız ?
bakınız : bruma

porto her aldıgı genci geliştirebiliyor sonra da ucuk fiyata satıyor mu sanıyosun?

Demek ki Melo yerine de Bilal ve Hamit ile tatli rekabete girecek adam ariyorlarmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt