Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun Jose'nin begenilmemesi degil: Bu transfer sirf Melo gittikten sonra Bilal'i oynatmak icin yapilmis bir transfer. Burak yüzünden forvet alma, Selcuk Bilal yüzünden orta saha gönder ve alma. ALlah cezanizi versin capsizlar.
Aynen, bunu bu forumda anlayan çok az kişi var. Vah ki ne vah. Hamza hoca çakallık yapıyor.

Galatasaray 2-0 lık Bjk maçındaki gibi sahasında bu derece ezilecekse , hamza hocayla gelecek yüm basarılar onun olsun

gariban jemin ne farki var melodan
birakin o da sicsin agzimiza

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

neyse yapacak birşey yok bu sene kayıp sene belliydi zaten, adamlar ceplerini doldurmakta istedi

FFP muhabbetine takılmasak bari seneye şampiyon olunca benim tek isteğim o şu 15 milyon €'luk gelir-gider açığını kapasalar bari

CK35ImKUcAAS0nE.jpg:large
Şu adamı Ontivero ile kıyaslayanlar var

Melo'dan sonra kafa toplarında çok sıkıntı yaşarız.Selçuk çıkmaya tenezzül etmiyor.

Melo gidince, dengenin oglu Bilal'e yer acilacak. Resmen akraba takimina donduk. Hem kadro hem yonetim olarak.

Flamini de gelir bence bedavaya,bence yönetimin en büyk hatası yıldız alacağız söylemiydi.Paramız yok ucuz oyuncu alacağız deseler bu kadar sıkıntı olmazdı

Şimdi şöyle bir durumda var Melo'nun yerini dolduramaz bu genç arkadaş ha gelir çok iyi bir oyun karakter koyar ortaya seviniriz orası ayrı lakin Melo bizde başka işler yapıyor. Taraftar bilinci genç oyuncu için henüz olgunlaşmış düzeyde değil ben bile ekranda zaman zaman Bruma'yı izlerken sinir krizi geçiriyordum. Kendisi hakkında pek bilgim yok analiz yapanlarada kulak asmayın gelicek görüp izleyeceğiz öyle bir karar veririz.

Flamini alınmaz bir nebzede olsa Bilali kesme ihtimali vardı

Hamza bey az çakal değil elin ergen ispanyolunu getirerek işe sağlama aldı 3-5 de birşeyler kapar oh miss

@webaslan: Eğer Galatasaray, Jose Rodriguez’i 10 milyon euro ve üstü bir bedele başka bir takıma satarsa, Real Madrid bu satıştan %40 pay alacak.

Ula adam akilli transfer yapmayacaklari artik anlasildi bari cöplere para dökmeyin..zaten bir cacik olacagi yok bu sene..paramizi cöpe atmamis oluruz... Rezill bir sene bekliyorum. Insallah yanilir ve rezil olurum...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

bu hamza ve dursun sezon ortası arenadan ağlayarak kaçacaklar göreceksiniz. öyle pis bi protestoya maruz kalacaklar ki bidaha galatasarayın kapısının önünden geçemeyecekler.

şöylede birşey var josefmi ne halttır ona 8 milyon verecegime bu cocugu bedavaya alırım varmı 2sinin arasında fark

ama şu belli oldu bizde zırnık para yok

Genç alsalar suç yaşlı alsalar suç.

Adam 1 kere izlememiş çöp diyor.

Gelsin bir görelim neymiş ne değilmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt