- 11 Temmuz 2015
- 2.686
- 0
- 496
s.a hayırlı nöbetler renktaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real Madrid Çin ve Avustralya'da oynadığı hazırlık maçlarından 19 Milyon Euro gelir elde ediyor, biz geceliği 2 bin TL olan odalarda Avusturya'da kalıyoruz. Sonra Huntelaar pahalı geldi, kendi yıldızımızı kendimiz çıkaracağız sözlerine inan.
Bizi Real ile karsilastirman manasiz renkdas. Onlara o parali oraya gelmeleri icin veriliyorlar, seni kim ister orada? Bizim oyle bir marketing, markamiz yok bunu kabul edelim. Oradaki insanlar Real in maclarini izlemek icin ozel olarak izin alip maclara gidiyorlar.Real Madrid Çin ve Avustralya'da oynadığı hazırlık maçlarından 19 Milyon Euro gelir elde ediyor, biz geceliği 2 bin TL olan odalarda Avusturya'da kalıyoruz. Sonra Huntelaar pahalı geldi, kendi yıldızımızı kendimiz çıkaracağız sözlerine inan.
Birtanede forvet alalım gençlerden şöyle 19 20 yaşlarında
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu nöbete bak arkadas.resmen futbolcu gelmesi degil de eldeki 10 çöpü yollamak drogba etkisi yaratacak forumda.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mümkünse zenci, iri yarı olsun.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Cambiasso yu istiyormusuz
Eger dogruysa klubun transfer politikasini kimin yonettigi belli olacak
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kestirmeden gectim yanina gittim tekrar aldim topu ben surecem sen ceza sahasina girip oralari karistir sana pas verecem ver kac yapip gol atacagim dedim sahaya indigimde burak yoktu.
Uzun bir aradan sonra ruya gordum bunun icin sevincli olmam lazim aslinda ama ruyamin ana karakteri burakti![]()
Mahallede topla baslayip sahaya cikip gol atacakmisiz, ben. Uraga veriyorum topu duz ana cadde iste direkt ceza sahasina gidiyormus.
Bu beyfendi gitti arka mahalleyi dolaniyor. Tam bu sirada hincal uluc buragi elestiriyorkestirmeden gectim yanina gittim tekrar aldim topu ben surecem sen ceza sahasina girip oralari karistir sana pas verecem ver kac yapip gol atacagim dedim sahaya indigimde burak yoktu.
![]()

mvilla iyi olur asında ama tatlı rekabet uymaz heraldeMelo'nun yerine alınabilecek adamlar..
Defour
M`Vila
Capoue
Sandro
Alex Song
Y.Gourcuff
Her ne kadar birebir pozisyonlarda oynamasalar alınabilecek adamlar.Ayrıca Sabri denilen zerzevatın yerine de bir sağ bek lazım.