Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu mantığa göre Jose Rodriguez 3 milyon euro mu oluyor ? Şaka gibi delirecem :(

Madem Melo için bonservis alınmıyor, Inter den bari 1-2 futbolcuyu takas yapalım,mesela nagotomo falan.böylece telles'i de satar, diğer eksik mevkilere kaynak yaratarak transfer sezonundaki son ayı hareketli geçiririz,yanlış mıyım hacılar?

Yine TT olayına girelim, tepki gösteren taraftar olmazsa bu çapsızlar çöpleri toplayacak. Elde olan oyuncuları da gönderecek.

Madem Melo için bonservis alınmıyor, Inter den bari 1-2 futbolcuyu takas yapalım,mesela nagotomo falan.böylece telles'i de satar, diğer eksik mevkilere kaynak yaratarak transfer sezonundaki son ayı hareketli geçiririz,yanlış mıyım hacılar?

Bizim yönetim düşüncekte böyle, uygulayacakta ohooo ölme eşşğim ölme. :(

Hamzo nagotomoyu beğenmiyormus haberiniz yok mu?

Lan adama para veriyorsak sonraki satıştan %50 niye veriyoruz o zaman kulüpte kim kimi dolandırıyor belli değil

Jose Rodriguez 3 milyon bonservis + sonraki satıştan %50 pay

karlı alışveriş

Yahu ekim kasımda zaten istifa edeceksiniz bari simdi bırakında sezona moralli baslayalım

Korkmayın bu vesileyle Oumar ı da açıklayın, beklemez filan başka yere gider hocamızın prensi.

jose nin bonservisi 3 milyon Euro imiş...meloya karşılık ,inanılmaz işler dönüyor,Galatasaray resmen batırılıyor,jardelin satılması sonrası çöpe atılan paranın haddi hesabı yok ,taraftar ayağa kalk takımın iflas etmek üzere..

Taraftar mışıl mışıl uyumakla meşgul şu sıkıntıda sadece tek mevzunun transfer olduğunu sananlar mevcut.Adamlar gomezi nerdeyse bedavaya aldı hamza resmen göz göre göre yalan söyledi.Dursun özbeğin palavraları da cabası herşeyi geçtim bir başkan nasıl takımının maçının iptal olduğunu bilmez ya ayıptır.Resmen taraftar ile alay ediliyor.Kimse farkında değil.Hadi hepsini geçtim daha sponsorumuz dahi yok ne amaçlanıyor anlamadık bir türlü

Herşeyi bir kenara koydum doğru düzgün bir açıklama da yok batıyorsak batıyoruz çıkıyorsak çıkıyoruz açıklama da yok neresinden tutarsak tutalım belirsizlik ee sen ne diye başkan oldun sıkıntıları çözmek için değil mi ??

Görülen o ki sıkıntının üstüne daha çok sıkıntı eklendi taraftar gerekli tepkiyi göstermezse bu işin sonu hiç hayrı alamet değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt