Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
telles + dzemaili = 15 kaldırcaz gibi...

ama boşuna sevinmeyin 7 milyon> Ozana, 5 milyon> Serdara, 3 milyon da Boffine verirler tamamdır...

böyle birşeyin olmayacağını herkes biliyor. Selçuk "onlar gerçek Galatasaray'lı değil" der ve ardından Hamza Hoca ile sevilen futbolcular açıklama yapar konu kapanır.

Eğer dediklerin olabilse Bjk taraftarının her maç küfürler ettiği Demirören tam 8 yıl başkanlık yapmazdı.

O zaman en son çözüm bi kiralık katil herşeyi halleder

Pazar günü Melo veda edecekmiş. Benim hatırladığım statta taraftara veda eden futbolcumuz yoktu.

Bağımsız GS Haber@GsHaber24 26 Tem
Hamza Hamzaoğlu, Bilal Kısa'yı sağ ve sol kanatta deniyor. Jem Karacan'ın performansından da memnun. (LİGTV)

Kaynak eksiltme vakti . Size hangisi yalan söylüyor 2 gün arayla yapılan haberler.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 1 sa.1 saat önce
Ali Naci Küçük: Telles çok formda kampın yıldızlarından. Yasin yine 11'in değişilmezi olacak. Hayal kırıklığı ise Koray Günter & Jem Karacan
Ank büyük yalancı

hayır. Ali çok iyiydi ve Boffin'i kesti. Ali son Milli Takım kadrosuna da seçilmişti. Boffin 3-4 maç üst üste hata yapınca kaleye geçti.

Evet olabilir ama baktim simdi son 6 hafta sakatmis. Benim aklimda öyle kalmis, zaten pek takip etmedim bunlari.

Bir tek Fener macini izlemistim.

Ortaya atılan ve alınan isimlere bakınca oldu olacak beni de alın. İyi yedek olurum. Çok iyi çöp olurum.

Telles bence kötü oyuncu değil. Biraz güçlenmesi ve tecrübelenmesi gerekiyor. Chelsea'ye giderse Mou'nun elinde çok iyi oyuncu olabilir.

10M'ye satılması büyük hata olur. 6.1M'ye aldığın adamı sadece 4M kar ile mi satacaksın? Geçen sene ManU, sol bek Luke Shaw'ı 30M'ye aldı.

Sevilla nin ilk teklifi (€ 6 milyon) reddedildi Dennis Praet icin.

Anderlecht € 15 milyon dan kapiyi acti.

Telles bence kötü oyuncu değil. Biraz güçlenmesi ve tecrübelenmesi gerekiyor. Chelsea'ye giderse Mou'nun elinde çok iyi oyuncu olabilir.

10M'ye satılması büyük hata olur. 6.1M'ye aldığın adamı sadece 4M kar ile mi satacaksın? Geçen sene ManU, sol bek Luke Shaw'ı 30M'ye aldı.
bekle seneye sat e be akıllım

hamza Galatasarayin citasina cikacagina
Galatasarayi kendi citasina dusuruyor

Yedek bile ortutamadığımız Boffin alınırsa, alırım o FFP kitapçığını Mehmet Özbek'in bir tarafına sokarım..

Koyu GALATASARAY'lıyım ama gidip elin gavurunu destekleyecek değilim. Başarılar shakhtar:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt