Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peşindeyiz! ‏@PesindeyizTV
Cüneyt Tanman’dan boşalan futbol şubesi sorumluluğu için isim arayışına geçen G.Saray'ın listesinde Mondragon’un da olduğu öğrenildi. (AMK)

yanlız şuan chelseanin elinde sol bek oynayabilecek tek oyuncu sağ bek orijinli sağ ayaklı Cesar Azpilicueeta..

Telles > Chelsea olayı gerçekleşebilir...

Sağlam yolmalıyız adamlarda sol bek yok şuan...

Telles´in 10 Milyon´a satilmasi Galatasaray´a fazla birsey kazandirmaz. Sonucta ciddi bir scout hamlesiydi Telles.

Maas filan derken, 0 kar ile yollamak icin alindigini düsünmüyorum. En azindan 15 Milyon olmasi gerekir ki 1 sene sonra fiyati yükselebilir de.

Bu ekonomik durumda nasil karar verilir bilmiyorum ama, böyle firsatlari herzaman yakalamiyor Galatasaray. Iyi düsünmek lazim.

aman aman ne yolması kalsın ne de satması . bu çapsızlar ondan gelecek parayı boş beleşlere + komisyon diye cebe atarrlar.

takimda tek bir sag kanat yok, onu gec tek bir ust duzey kanat yok dripling yapip adam gecebilecek. ama gel gor ki tek bir sag kanat ismi bile gecmiyor :)

telles ve melo transferinde kesinlikle takas olmali, yoksa adam falan alamaz bu capsizlar

Telles´in 10 Milyon´a satilmasi Galatasaray´a fazla birsey kazandirmaz. Sonucta ciddi bir scout hamlesiydi Telles.

Maas filan derken, 0 kar ile yollamak icin alindigini düsünmüyorum. En azindan 15 Milyon olmasi gerekir ki 1 sene sonra fiyati yükselebilir de.

Bu ekonomik durumda nasil karar verilir bilmiyorum ama, böyle firsatlari herzaman yakalamiyor Galatasaray. Iyi düsünmek lazim.

kahır sezonu olursa 7 8 zor verirler seneye....

Zaten Chelsea´ye kapiyi 20´den acmak lazim. Sonucta o takimlarin formasini sirtina geciren futbolcu otomatikmen 30 Milyon´luk adam oluyor.

10 Milyon´a satmak gibi bir salaklik yapmazlar umarim. Piyasada sol bek eksikligi var ve bu tip oyuncular cok degerli.

En azindan 15 Milyon kazanmamiz sart diye düsünüyorum

Adrian kim yahu Burhan Eşer'in İspanya şubesi.. diye eleştirmek isterim ama çekiniyorum bizim mallar kimseyi almayacak sonra Sinan Gümüş/Umutla idare edecez CLyi...

Zaten Chelsea´ye kapiyi 20´den acmak lazim. Sonucta o takimlarin formasini sirtina geciren futbolcu otomatikmen 30 Milyon´luk adam oluyor.

10 Milyon´a satmak gibi bir salaklik yapmazlar umarim. Piyasada sol bek eksikligi var ve bu tip oyuncular cok degerli.

En azindan 15 Milyon kazanmamiz sart diye düsünüyorum

ya telles kimse 10 falan vermez ben 7 vericeklerinden şüpheliyim ilk vakitte el çıkarmak gerek

Telles´ten 15 Milyon

Dzemaili´den 2,5 Milyon

O parayla da umarim herkesi sevindiren hamleler gelir.

Genclesmek mi istiyorsun? Bas o parayi Shaqiri´ye mesela.

Chelsea nin solbek icin dusundugu adam Telles degil Abdul Baba dir oncelik, ama Augsburg £ 15 milyon dan asaga satmayiz demis o yuzden alternatif olarak Telles i istiyorlar bizden.

Haberlere gore £ 10 milyon dan fazla vermek istemiyorlar solbek e o yuzden bu paraya aliriz diyorlar. Bizimkiler uyaniksa € 14-15 milyon isterler.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt