Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense aklima takildi, bizde niye kimse 2 numarayi giymiyor?

En son Neill reis giyiyordu.

Edit: Yok en son Burdisso kazmasi giymisti.

CA6KhANWsAE_a64.jpg

Gow nasıl olmuş la daha bakmadım? Ps3'le arasında grafik olarak farkedilir bir şey var mı

grafikler 1080pye göre ayarlanmis hafif iyilestirme var ps3 versiyonuna göre
ps3de zaten muhtesemdi yani gercekten cok dikkatlice bakman gerekiyor yoksa bir fark göremiyorsun
60fps de yaramamis bu oyuna hic hissetmiyorsun

Peşindeyiz! ‏@PesindeyizTV
Galatasaray Kulübü yönetim kurulu toplantısı sürüyor. Futbol şubesinden istifa eden Cüneyt Tanman, toplantıya katılmadı. (Cumhur Arslan)

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 1 dk.
Telles'in Temsilcisi Otto: "Alex Telles Galatasaray'da çok mutlu. Ailesi de İstanbul'u çok seviyor. Şu ana kadar resmi teklif gelmedi.''

Fernando Otto: ''Ama bu futbol normal şeyler. Futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Bazı konuşmalar oluyor; ama bunlar resmi değil.''

Fernando Otto: ''Alex Telles, Mancini döneminde kendini geliştirdi. Roberto Mancini'nin Telles'i istemesi beğenmesi çok normal.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 58 sn.
Otto: ''Ben Telles'in Galatasaray'da devam edeceğini düşünüyorum. İstanbul'a geleceğim. Pazar günü Galatasaray-Inter maçını izleyeceğim.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 50 sn.
Fernando Otto: ''Telles kendini kulübün bir parçası olarak hissediyor. Geçen sezon iki kupa aldılar ve bu başarı onu daha da motive etti.''

Son düzenleme:
Roma 4 oyuncuyu gözden çıkardı.

Cole, Doumbia, Destro ile birlikte Ljajic/Gervinho ikilisinden birini gönderecekler.

(Tuttosport)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt