Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kime hayırlı olsun dediysem gelmedi. Var mı özellikle istemediğiniz bir futbolcu :D:D

Galatasaray XI: Eray, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Hamit, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak.

Galatasaray XI: Eray, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Hamit, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak

olan sinana oldu ilk 11 çıktığı ilk önemli maç yarıda kesildi garibimin

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 1 dk.
Telles'in Temsilcisi Otto: "Alex Telles Galatasaray'da çok mutlu. Ailesi de İstanbul'u çok seviyor. Şu ana kadar resmi teklif gelmedi.''

Fernando Otto: ''Ama bu futbol normal şeyler. Futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Bazı konuşmalar oluyor; ama bunlar resmi değil.''

Fernando Otto: ''Alex Telles, Mancini döneminde kendini geliştirdi. Roberto Mancini'nin Telles'i istemesi beğenmesi çok normal.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 58 sn.
Otto: ''Ben Telles'in Galatasaray'da devam edeceğini düşünüyorum. İstanbul'a geleceğim. Pazar günü Galatasaray-Inter maçını izleyeceğim.''

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 50 sn.
Fernando Otto: ''Telles kendini kulübün bir parçası olarak hissediyor. Geçen sezon iki kupa aldılar ve bu başarı onu daha da motive etti.''

Hani 10 milyon vermislerdi? :)

Volvo olayindan sonra bunu da yemedim mi acaba? ;)

Telles ve 10 milyon??? Ruya gormeyi biraksak artik

Deniliyor ki savunmasi iyi degil!! Yani hucumu iyi? Hucumu iyi sonuc: 0 gol 0 asist!!! Allahtan iyimis, kotu olsa napardik kimbilir?? Sabri kotu rezalet diyoruz, eyvallah %100 dogru ama kesik yeyip kadro disi kaldigi yilda dondu 4 asist!!

Eray ve Hakan haric su anda ilk 11 böyle olacak

YEDEKLER | Alperen, Tarık, Koray, Carole, Olcan, Sercan, Dzemaili, Yekta, Sinan G, Bilal, Umut

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK
Galatasaray XI: Eray, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Hamit, Selçuk, Podolski, Sneijder, Yasin, Burak.

sabri'yi oynata oynata dani alves yapmaya calisiyor herhalde.

bu eray kovasi hala nasil bu takimda kaleyi koruyabiliyor onu da anlamis degilim... adamda kalecinin k'si yok

hakan balta'yi ön libero mu oynatacak acaba

bu hamza bu sezon teneke baglanip yollanacak bundan eminim... hagi de balta'yi ön libero, kolombiyaliyi tek forvet oynatmisti sonra postalanmisti

Hemen hemen as ilk 11 ile çıkacağız.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

sabri'yi oynata oynata dani alves yapmaya calisiyor herhalde.

bu eray kovasi hala nasil bu takimda kaleyi koruyabiliyor onu da anlamis degilim... adamda kalecinin k'si yok

hakan balta'yi ön libero mu oynatacak acaba

bu hamza bu sezon teneke baglanip yollanacak bundan eminim... hagi de balta'yi ön libero, kolombiyaliyi tek forvet oynatmisti sonra postalanmisti
Arkadasim su kadrodan hakan baltanin on libero oynayabilme ihtimalini nasil cikariyorsun.Stoperde senmi oynican?

Wesley Sniperrrrr

Hayir isiran rakibi bozan bize cok sey katacak dedigi jem karacanini niye oynatmiyor ben onu anlamadim?

Wesley Sniperrrrr

Muslera-Melo-İbra yı da koyunca gayet iyi bir kadro. Sağ bek ve stoper de gelse fena olmaz tabii. :))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamamdir ozaman melo 100de 100 gidiyor. Kadrodada yok.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu arada Jem Karacan da kadroda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt