Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İbra gelirse olacak en iyi şey hamzanın kaçması olacaktır. Valla bana ibra olacakmış gibi geliyor, Dursun pabucun pahalı olduğunu anladı artık kendini kurtarmak için ibra hamlesi yapacaktır. Ama en korktugum şey senelerdir yapılan yanlışın tekrar edilebileceği, yani ibra için bütün transfer sezonu uğraşıp alamazsak son dakikada saçma sapan birini getiririz.

1. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına ilişkin Seri:IV No: 56 Sayılı Tebliğ ve bu Tebliğ'e değişiklik getiren diğer Tebliğler gereğince oluşturulmuş olan Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin üyesi olarak atanan Sayın Mete İkiz'in komite üyeliğinden ayrılması nedeniyle yerine Üye olarak vazife yapmak üzere Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Fatih İşbecer'in atanmasına,

2. Yapılan atamaların Kamuyu Aydınlatma Platformunda açıklanmasına,

KAP

Melo kadroda yok hadi gondermissin onu anladim da imza parasi verdigin ovgu dolu sozlerle bahsettigin jem nerde? Ya anasini avradini cok saglam sovucem zor tutuyorum kendimi

Wesley Sniperrrrr

Jem Karacan yetersizmis. Begenilmemis. O yüzden kadroya da alinmamis.

Maasini cebinden ödeyecen mi Hamza Bey?

Melo kadroda yok hadi gondermissin onu anladim da imza parasi verdigin ovgu dolu sozlerle bahsettigin jem nerde? Ya anasini avradini cok saglam sovucem zor tutuyorum kendimi

Wesley Sniperrrrr

Hamza bu satten sonra JPK yokmuş gibi davranıp onun varlığını bize unutturmaya çalışacak bence

Wesley Sniperrrrr

sakat olduğu için semih de yok

jemin de sakatlanmış olması ihtimal dahilinde değil mi ?

Wesley Sniperrrrr

Zatn bu JPK idmana hareket katmak için alınmamış mıydı? tamam işte artık aydın olmadığına göre idman yıldızımız jpk demek ki

Demek ki bir adamın çöp olup olmadığını öğrenmek için parayı basıp almaya gerek yokmuş.

Hamza bu satten sonra JPK yokmuş gibi davranıp onun varlığını bize unutturmaya çalışacak bence
İste bu kadar kolay turkiyede teknik direktor olmak..Zaten çoptuk bir beyinsiz gelip yeniden copleri doldurmaya basladi.Yeni gelende bunlari gondermeye calisip gonderemeden yeni copler alacak.

Wesley Sniperrrrr

Jpk nin yerine sneijderin kontratina zam yapsaydiniz yada melo yu tutsaydiniz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Jem 700000€ aliyor sirf antrenmana tempo katsin diye !

Bana da verin lan o parayi, en az bunun kadar oynarim. Kasla göz arasi bir kac yeteneksiz adami da indiririm.

Benim takimda benim lakabim kasap.

Zaten tempo artirmak amacli oyuncular doldu takim bakalim sezon baslasin nasil tempolu oynicaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Transferi kapatmak gerek artık. Her yönden yetersiz olan bir kadroya sadece taraftar tepkisini önlemek amacıyla bir yıldız alınmaz umarım.

öyle demeyin beyler
JPK sayesinde antreman tempomuz inanilmaz derecede artmis
bu diger futbolcularada yansimis hepsi resmen birer Usain Bolt olmus

Hamza JPK için kemik gibi demişti hakikaten öyle adam, bi gram kas yok herifte sırf kemik

Hadi Jem'i aldın tamam bari 1+1 yıllık yap 1 sene kahrolalım
4 senelik anlaşma nedir abi soyguncu musunuz?

Jem 700000€ aliyor sirf antrenmana tempo katsin diye !

Bana da verin lan o parayi, en az bunun kadar oynarim. Kasla göz arasi bir kac yeteneksiz adami da indiririm.

Benim takimda benim lakabim kasap.

Yarısını bana verseler bende kabul ederdim. o paranın da yarısıyla afrikadan 2 tane antrenman topçu getirirdim. Belki tutardı.

Kalan paranın 100bin eurosunu kendime ayırırım kalan parayla da gençleri gezdirirdim.

Kısacası jem denen ne idüğü belirsiz adamdan daha çok fayda sağlardım. Arada teknolojik olarak hamzaya gaz verir elektronik antrenman sistemini getirtirdim oh mis

Bu herif varya simdi boyle jem karacan bilal ne oldugu kapali kutu rodriguez carole filan acayip kasiliyodur kampta.Az para harcattim filan diye.Egosundan gecilmez simdi.Ne planlar kuruyodur kafasinda.

Wesley Sniperrrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt