Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarısını bana verseler bende kabul ederdim. o paranın da yarısıyla afrikadan 2 tane antrenman topçu getirirdim. Belki tutardı.

Kalan paranın 100bin eurosunu kendime ayırırım kalan parayla da gençleri gezdirirdim.

Kısacası jem denen ne idüğü belirsiz adamdan daha çok fayda sağlardım. Arada teknolojik olarak hamzaya gaz verir elektronik antrenman sistemini getirtirdim oh mis

Teknolojiyi bos ver. Elektrikli bileklik al, Hamzanin koluna takardik. Ne zaman sacmalarsa verirdin elektrigi. Hayvanlar böylece hatalarindan ders cikariyor, belki Hamza da cikarir.

Bence denenebilir bu, hala hatalarindan ders cikarmasini ögrenemedi.

Son düzenleme:
Melo kadroda yok hadi gondermissin onu anladim da imza parasi verdigin ovgu dolu sozlerle bahsettigin jem nerde? Ya anasini avradini cok saglam sovucem zor tutuyorum kendimi

Wesley Sniperrrrr

Jem 2 yilda 2.ligde 15 mac oynadi. Klubu buna tekmeyi basti biz imza parasi ile aldik! Net komisyon transferi.

Bu herif muhtemelen yine sakatlandi. Buna alisin, jem nerde diye sormayin, Ayni Hamit abisi gibi heo sakat. Hamitte ligin ilk 3 macindan sonra sakatlanir. Bununla birlikte yatan Jeme 3.7 milyon euro kasadan cikar sonra birileri ffp geyigi yapar!!

Ya zaten gemi batarken ilk fareler terk eder kuralını 2 aya kalmaz göreceğiz. Aldırdığı övündüğü oyuncularla patlama yaşayıp istifayı basıp gidecek.

Giderken de Galatasarayın çocuğuyum tazminat falan istemedim bakın diye 2 edebiyat gösterdi mi çoğu sazan taraftar da aaa ne iyi adamdı aslında diye arkasından ağıt yakar.

Bu gidişle tüm suç Tanman'a kilitlenecek gibi geliyor bana.

bu kadro eray hariç aşşağı yukarı bu sezon as kadromuz olur. hamza hocanın söylediklerinden bunu anlıyorum ben.

Melo kadroda yok hadi gondermissin onu anladim da imza parasi verdigin ovgu dolu sozlerle bahsettigin jem nerde? Ya anasini avradini cok saglam sovucem zor tutuyorum kendimi

Wesley Sniperrrrr

Jem 2 yilda 2.ligde 15 mac oynadi. Klubu buna tekmeyi basti biz imza parasi ile aldik! Net komisyon transferi.

Bu herif muhtemelen yine sakatlandi. Buna alisin, jem nerde diye sormayin, Ayni Hamit abisi gibi heo sakat. Hamitte ligin ilk 3 macindan sonra sakatlanir. Bununla birlikte yatan Jeme 3.7 milyon euro kasadan cikar sonra birileri ffp geyigi yapar!!

Ya zaten gemi batarken ilk fareler terk eder kuralını 2 aya kalmaz göreceğiz. Aldırdığı övündüğü oyuncularla patlama yaşayıp istifayı basıp gidecek.

Giderken de Galatasarayın çocuğuyum tazminat falan istemedim bakın diye 2 edebiyat gösterdi mi çoğu sazan taraftar da aaa ne iyi adamdı aslında diye arkasından ağıt yakar.

Bu gidişle tüm suç Tanman'a kilitlenecek gibi geliyor bana.

Tanman tehlikeyi farkedip erkenden uzadı zaten

Vurdugun Gol Olsun Alex Teixeira :) vurun şikebahçelilere .Lucescu Ya canı Gönülden Başarılar Diliyorum :)

Son düzenleme:
olmamış mı doymamış mı öfken hiç durulmamış mı

Ozanı alıcaz gibi hissediyorum inş cok para vermeyiz..ozan burda cok tepki cekti..

ylPZ2N.jpg

beyler işte fenerin büyüklüğü. kız ezmiş resmen bizi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt