- 12 Haziran 2013
- 9.915
- 6.000
- 1.843
Ozanı alıcaz gibi hissediyorum inş cok para vermeyiz..ozan burda cok tepki cekti..
şikeci medyasının haberleri onlar.. yakında şikecilere imza atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozanı alıcaz gibi hissediyorum inş cok para vermeyiz..ozan burda cok tepki cekti..
Ozan yüksek ihtimal ayrılacak ama hangi kulüp olur bilemem..basımızdakilerdeki yerli hayranlıgı terim etkisiyle bize gelmesi olası.şikeci medyasının haberleri onlar.. yakında şikecilere imza atar.
![]()
beyler işte fenerin büyüklüğü. kız ezmiş resmen bizi![]()
![]()
![]()
Ozan yüksek ihtimal ayrılacak ama hangi kulüp olur bilemem..basımızdakilerdeki yerli hayranlıgı terim etkisiyle bize gelmesi olası.
Bjkden cenk tosun, frei istediler..bizden de emre çolak artı paraya anlasılır..lakin top teknigi emre colakın daha fazla..gerçi ozan sağ acıkta daha faydalı olan bir adam..renktaş bizimkiler para vermez bursa da bizden çöpleri almaz..
Bjkden cenk tosun, frei istediler..bizden de emre çolak artı paraya anlasılır..lakin top teknigi emre colakın daha fazla..gerçi ozan sağ acıkta daha faydalı olan bir adam..
Sabri takimda kaldigi surece TANMAN in Zapri Max PEriara dan iyi oyuncudur lafi unutulmaz o yuzden Tenman her zaman kufurle hatirlanirYine de bu yol tanmana çıkacak boşta oyuncular varken aldırmadıya gelecek 3-4 ay sonra okuruz.
Bence de olmaz ama bursa yekta,dany falan istemez..nakit paraya olur ama 3 4 milyona yabancı kaliteli adamlar varken ozana 6 7 cok abes olur..ama ben bu hamleyi bekliyorum..öyle bir hava varolmaz renktaş..
Sırf türk olduğu için millet ozana sallıyor. Ozan Melodan çok daha meziyetli ve çok yönlü
bir futbolcudur.
Sırf türk olduğu için millet ozana sallıyor. Ozan Melodan çok daha meziyetli ve çok yönlü
bir futbolcudur.
bir futbolcudur.