Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşkın Ateş:

Herkesin beklediği Asamoah hakkında son durum ; Juventusu ikna etmek için uğraşılıyor ama su an için ikna olmuş değiller.

Filipe Luis sene sonunda istersek olabilir şu an için olumsuz.

Evra konusu aynen yazıldığı gibi ama hoca sıcak bakmıyor. Son çare olarak belki.
1,5 senelik evra ve lass transferi bence cuk oturur. Sezon sonu da beleş asamoah ile sol bek transferi tamamlanmış olur. Ama bizimkiler Merter falan alır. Bursa'nın salak bekini alır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yılbaşı haftası her zaman en durgun dönem olur forumda da.

Fatih hoca belki scout transferi yapar, bir bakmissin guney amerikadan genc biri gelmis...

giphy.gif

1,5 senelik evra ve lass transferi bence cuk oturur. Sezon sonu da beleş asamoah ile sol bek transferi tamamlanmış olur. Ama bizimkiler Merter falan alır. Bursa'nın salak bekini alır.

Vay be vizyon patlaması yaşayan forumdas 35'lik herifleri önerecek biriymişsin meğer,Ndiaye hakkında yazdıklarından sonra 2 tane 23'lük wonderkid önerirsin sanmıştım

Vay be vizyon patlaması yaşayan forumdas 35'lik herifleri önerecek biriymişsin meğer,Ndiaye hakkında yazdıklarından sonra 2 tane 23'lük wonderkid önerirsin sanmıştım
Evra dediğimiz adam daha düne kadar Juventus'un sol tarafını tek başına idare ediyordu ki hala daha eder bence. Lass ise bizim kat kat iyi topçudur ki Fernando'nun yedeği bile yok takımda. Bu her işi görür. En azından bizim mevki aradığımız gibi mevki aramayız. Gerekli yere koyarız çatır çatır oynar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moutinho (Monaco) sene sonu beleş şimdi cüzi miktara gelir
Evra (Free) : 6 ay (sene sonu Asamoah)
Emre Mor (kiralık)

Üç sorunu çözer. Sinan forvete kaydırılmalı.

Muslera
Eray

Maicon
Mariano
Serdar
Denayer
Evra
Linnes

Fernando
Moutinho
Ndiaye
Selçuk
Tolga
Belhanda

Feghouli
Rodrigues
Yasin
Emre Mor

Gomis
Sinan
Eren

Sene sonu da Eren ve Evra yerine Asamoah ile mobil bir forvet kadroya katılır. Stopere marka bir isim gelir (Mascherano misal)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moutinho (Monaco) sene sonu beleş şimdi cüzi miktara gelir
Evra (Free) : 6 ay (sene sonu Asamoah)
Emre Mor (kiralık)

Üç sorunu çözer. Sinan forvete kaydırılmalı.

Muslera
Eray

Maicon
Mariano
Serdar
Denayer
Evra
Linnes

Fernando
Moutinho
Ndiaye
Selçuk
Tolga
Belhanda

Feghouli
Rodrigues
Yasin
Emre Mor

Gomis
Sinan
Eren

Sene sonu da Eren ve Evra yerine Asamoah ile mobil bir forvet kadroya katılır. Stopere marka bir isim gelir (Mascherano misal)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.Kalecimizin Eray olması kabus gibi. 26 yaşına geldi hala bu şahsı besliyoruz. Bir şey olacağı yok artık. U21 Milli takımından biri alınsın. Adanaspor'un kalecisi iyi mesela.

Evra dediğimiz adam daha düne kadar Juventus'un sol tarafını tek başına idare ediyordu ki hala daha eder bence. Lass ise bizim ndiayeden kat kat iyi topçudur ki Fernando'nun yedeği bile yok takımda. Bu her işi görür. Gerekli yere koyarız çatır çatır oynar.

Ndiayeyi beğenmeyebilirsin bence de inanılmaz bir futbolcu değil aşırı beğenmiyorum da niye bu kadar düşmanca yazıyorsun yaw,Lass ve Evra gibi hem bitik hem sorunlu iki oyuncuyu istiyorsun bana görede mesela ama bak oyunculara bir itham yok,benim dışımda bazılarıda rahatsızdır bence bundan ondan böyle bir misilleme yaptım.Ndiaye yetersiz,eksik,kötü oyuncu falan dersinde öbürlerine gerek yok bence sen bilirsin yinede.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hareketlenin rengolar, çok durgun buralar

p55aifNgoEzaxkH8SNFTCJsZQMxqMqMMqg8bBPD7qzNcqmCM8k0Xp8BnMaMilVf3vOrV7WWFqItWT8PakNzo1Qb0pPhrPix41pN6rANd4qdAdnWYOLH_JQ=w320-h240-nc

Asaboğah gelsin yaw Carole-Evra tedirginliği yaşamayalım

asamoah,filipe luis falan gelmez şu anda. Adamlar baya süre veriyor. Yazın olabilirdi ama şimdi imkansız gibi bir şey. Bence ya Carole yeniden çağırılır, ya da Evra orayı götürür. Bir nevi ikinci yarıyı da idare ederek geçireceğiz.

Biraz bütçe varsa eğer bremen'in sol beki Agustinson İsveçli iyi oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt