Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaw adam cenk tosunu alip parlatip 30 milyona cakiyor
emenike cenkten 2 kat yetenekli

Turgut Doğan Şahini 3. Terim döneminde çok isteyip anlamamıştık.

Bı şansımızı denemeliyiz belki gelmek ister.

Emenike deyip gecmeyin adam o sezon sampiyonlar liginde ceyrek final oynayan Monaco'yu neredeyse tek basina Avrupa Ligine yolluyordu :D

Emenike: Galatasaray’a sempati duyuyorum – Futbol Muhabiri

-Bu sempatinin nedeni nedir?
“Yalnızca bu sene izlediğim maçlar dolayısıya değil, Afrika’dayken, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ndeki maçlarını sürekli olarak izliyordum. Ortaya koydukları performansı da beğeniyordum. Galatasaray, Afrika’dayken de bildiğim ve takip ettiğim bir takımdı, bu nedenle daha fazla sempati duyuyorum. Keita da çok beğendiğim bir oyuncu ve onun da orada olması sempatimi arttırıyor.”

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Emenike: Karabuk'ten sonra Galatasaray | NTV

EMENİKEYİ İSTİYORUZ!!!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DSYLwJ-XkAA6zaj

DSYLw6pXcAEbWLe

Gaitan'i verin ula

L'Èquipe gazetesi, Sneijder'i ilk yarının en kotü ilk 11'ine seçti.

DSXBsVeXUAAccDE.jpg
Böyle kariyerli süperstar kalibresindeki oyuncular böyle durumlara düşmemeli bence. Zamanında bırakmalısın ki güzel hatırlasın millet seni. Yaşla alakası yok ama fizik iflas etmiş maalesef. Çoğu Africa kökenli oyuncular 36-37'sinden sonra bile fiziki açıdan hala fit durumda olabiliyorlar. Drogba-Adebayor-Eto'o ilk aklıma gelenler. Ama 10 numara mevkisinde fiziken bitmişsen sen de bitersin. Bu bu kadar net. Wesley 2 senedir bu haldeydi. Hala futbolu bırakmamış olması saçmaydı GS'dan sonra bence. Vücut artık izin vermiyor bu çok net...

Sa iyi nöbetler beyler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vagner Love alınabilirse harika ötesi olur. Hem Sırtı dönük hem gezgin oynayabilen süper bir oyun stili var. İster forvet arkası ister çift forvetten biri olarak büyük katkı verir. Necati ateş etkisi yaratır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim yönetimle yaptığı görüşmede ara transfer döneminde sol bek dışında ayrıca kanat forvet takviyesi istedi. (Futbol Arena)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt