Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Kaan Ayhan, Galatasaray'ın 1. transferi olacak. Fatih Terim hemen alınmalı raporu verdi. Transfer çok kısa sürede bitecek. (A Spor)[/FONT]

Üff be ne Kaan Ayhanmış yaw Koray Günterden artısı yok,Vagner Love işide saçma Alanyanın mal olması lazım

love haberini ortaya atan kisi mirallas haberini ortaya atan kisiyle aynı muhtemelen yani bilinmiyor

Kaan Ayhan ın oyun stili bölgesi nedir

Stoper-Sağbek-DM...Böyle çok mevkili oyuncuları pek tutmam, tek bir mevkinin tam hakkını veren oyuncuları tercih ederim genelde. Ancak kadronun dar ve transfer sayısının limitli olduğu böyle bir dönemde isabetli bir tercih olacağı kanaatindeyim. Bakarsın, Fernando' nun değişmez partneri oluvermiş mesela; en çok ihtiyaç duyulan bir mevki ve başka kimsenin ismi bile geçmiyor...

Evra love demek ha kısaca bu yıl gider
Love ligin en çok top ezen adamı eğer bizdede yaparsa bak Sen muhabbete

Kaan Ayhan'ı bir tek Hırvat maçında sağ bekte izledim çok iyiydi ama sezon genelinde nasıl oynar bilemiyorum.

Galatasaray, Vagner Love'u gündeme aldı. Vager Love bu transfer için Alanyaspor'daki alacaklarından vazgeçebileceğini iletti. (NTVSPOR)

Fatih Terim, Gomis ve Eren dışında bir forvet daha istediğini bildirdi. Tecrübesi ve kalitesi nedeniyle Vagner Love ön planda. Takas söz konusu olabilir. (NTVSPOR)

kulüpler henüz görüşmemiş ve henüz teklif yokmuş yalnız....

seneye şampiyonlar liginde yaslı forvetlerle oynamak pek akıl karı değil bence,ahmed musa veya doumbia daha dogru olabilirdi.

vagner baba parami alamadim diye alanyadan kacsa bize gelse ve alanyanin d.y. baskani G.T olsa ne hos, ne komik olur.

şampiyonlar ligi için yabancı,çalım atan ve süratli bi forvet alamazsak,yerli olarak sinan gümüşü ve ahmet sivriyi kazanmak çok doğru olur.yunus akgünü de unutmamalı.kanat-forvet olarak gayet iyi.mustafa kapı ise agustosta 16 olacak.onun fiziki gelişimine daha var.....

Son düzenleme:
1664978_w2.jpg

gomis

vagner love(doumbia-ahmed musa )

sinan gümüş
ahmet sivri

olarak gözüküyo seneyeki forvet hattı.

Takımın yaş ortalaması zaten yüksek. O bakımdan 30+ futbolculara pek sıcak bakmıyorum ancak bu sezon şampiyon olmanın önemi ortada ve mevcut forvet oyuncularını düşününce de onlara partner ve alternatif olarak Love' dan daha iyisini bulmak zor. Makul bir bedelle transferi mümkün olabilecekse kabulümdür...

Vagner Love alınıp 4-4-2 ye de dönülebilir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Love basan ve koşan bir oyuncu değil.
Tek vuruşlari gayet iyi ama gomis ile nerdeyse aynı özeliklere sahip.

Çift forvet oynuyorsan eğer yaş ortalamaları 33 olamaz.

Gomis olmasa love alinabilirdi ama Elimizde Gomis olduğu için love çok gereksiz bie transfer olur.
Para,enerji ve şampiyonluk kaybı olur.

Çift forvet için bize orta boylu,hızlı,pirpir ve kanat özelliği olan bir isim lazım.

Transferi, terim'e bırakırsak eğer paralar yine çöpe ve komisyona gidecek.

Bıktık artık bi yanlış ve manager transferlerinden.

Gün yüzü görme DURSUN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt