Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra sadece tekniği ve oyun zekası ile tr ligini donunda sallar

kanat-forvet

mirallas
ahmed musa

forvet

doumbia
giphy.gif
Doumbia için yıllarca nöbet de ter döktük.
Bu hikaye bitsin; sarı kırmızı yı girsin afrika'nın prensi.

Evra konusunda olumsuz değilim özellikle siyahi futbolcular da yaş konusuna bakmam defanstan çıkarken pas yapabilme özelliği olduğu için 90 dakika koşmasa bile linnes, denayer gibi oyuncuların defanstan top çıkaramadığı yerde evra durduğu yerden rakip baskısını paslarıyla rahat aşar özellikle asamoah'la protokol yapılıp evra olursa kabul edilebilir makul bir planlama olur.

Juve rahat durursa tabi, yoksa yine hayal olur Asamoah :(

Spinazzalo gelecek ve sene sonu sandroyu satacaklar fakat bir tane daha sol bek alacaklar o yüzden asamoahla uzatacaklarını düşünmüyorum uzatmak isteseler bile asamoah kabul etmez çünkü sene sonu 2.5-3 m euro gibi güzel bir imza parasını kaçırmaz

Asamoah çok güzel, lakin Evra ne yapar belli değil :D

Asamoah çok güzel, lakin Evra ne yapar belli değil :D

Evra karakter olarak çirkeflik katar güzel de olur böyle oyunculara ihtiyaç duyabiliyoruz zaten takımda fransızca konuşan belhanda, feghouli ve gomis olduğundan bence 6 aylık tam isabet bir transfer olur :D

Hem baya reklam olur.

Reklamı tabi ki olacaktır ama katkısı bence beklenenden fazla olur fizik kondisyonunu bilmiyoruz fakat tecrübe çok önemli zaten rakip sahada futbol oynadığımız için 90 dakika git gel yaşamayacak enerjisini ekonomik kullanırsa çok rahat 90 dakika da etkili performans sergileyebilir tecrübesi çok önemli bir nokta ligimizde yaş faktörünün önemli olduğunu düşünmüyorum teknik her zaman yaşın önüne geçer şu an mesela aynı yaşta ibrahimoviç gelecek deseler kimse hayır demez evra konusunda da kimse hayır diyeceğini düşünmüyorum :D

Mesele Asamoah da bitiyor.
Asmaoah bize gelmek istiyor. Olay biter.
6ay kala bir ön protokol yapılıyor benim bildiğim.
CL+ 11 Garanti + Daha fazla Para perspektifi etkili olacak.

Çok güzel olur açıkcası, kafamızda rahat olur yaz transfer döneminde..

Spinazzalo gelecek ve sene sonu sandroyu satacaklar fakat bir tane daha sol bek alacaklar o yüzden asamoahla uzatacaklarını düşünmüyorum uzatmak isteseler bile asamoah kabul etmez çünkü sene sonu 2.5-3 m euro gibi güzel bir imza parasını kaçırmaz

Umarım renktaş, dediğim gibi çok güzel olur böyle bir şey hem yaz transfer döneminde yedeklere ve forvet bölgesine odaklanırız, sol bek aramaktan kurtulmuş oluruz, pahabiçilemez bir şans bu, umarım anlaşılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt