Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
diarra manuya fellaini bize 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağır sakatlık geçirmişti...daha toparlayamadı kendini..toparlarsa zaten ilk 11 için bekleniyor...shalkede embolo şans bulamıyo gibi,kiralamazlar mı bize
Şu an durumu nedir bilmiyorum ama Diarra bildiğim kadarı ile pas kalitesi yüksek bir oyuncu ve bizim şu an orta sahada ki en büyük sorunumuz bana göre pas kalitesi.lassana'yı isteyenler neden istiyor anlamıyorum, real'de sırtına 10 numara geçirmiş bir adam lassana en az 3-4 milyon ister geldi diyelim kimin yerine oynıycak,müthiş oynayan fernandonun yerine mi yoksa 9 milyon euro bonservis ödediğimiz ndiayenin mi? lassana diarra bize çok lüks olur...
Şu an durumu nedir bilmiyorum ama Diarra bildiğim kadarı ile pas kalitesi yüksek bir oyuncu ve bizim şu an orta sahada ki en büyük sorunumuz bana göre pas kalitesi.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanırım böyle bir orta saha rakibe top ile fazla oynama fırsatı dahi vermez.4-3-3'de orta saha Diarra - Fernando - Ndiaye yaparsan bu ligde büyük takımlar dahi o orta sahayı geçemez![]()
Şu an durumu nedir bilmiyorum ama Diarra bildiğim kadarı ile pas kalitesi yüksek bir oyuncu ve bizim şu an orta sahada ki en büyük sorunumuz bana göre pas kalitesi.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Para açısından hak veriyorum ama kalite açısından Fernando dışında saydığın hiç bir oyuncu yanına dahi yaklaşamaz. Bunun yanında yine bizim şu an bana göre orta sahada ki en büyük eksiğimiz için iyi bir çözüm olur. Tabii bir kere daha altını çiziyorum, son durumunu bilmiyorum.bence fazla lüks olur üstelik donk ile de jong da bizim oyuncumuzken ,ama istiyolarsa alsınlar sonuçta para benim cebimden çıkmıyor..
lassana'yı isteyenler neden istiyor anlamıyorum, real'de sırtına 10 numara geçirmiş bir adam lassana en az 3-4 milyon ister geldi diyelim kimin yerine oynıycak,müthiş oynayan fernandonun yerine mi yoksa 9 milyon euro bonservis ödediğimiz ndiayenin mi? lassana diarra bize çok lüks olur...
İlle alınsın demedim. Maliyet/Fizik/Mental yönden uygun görülürse denenebilir. Hocamızın Badou' yu artık DM ve B2B olarak düşünmüyor olmasını dilerim. Benim gözümde 6-8 oynayan bir Badou, canhıraş gayretine rağmen 5 milyon bile etmez. Ancak hep görmeyi istediğim 9.5 gibi oynarsa takımın en vazgeçilmez adamı bile olabilir...
Orta saha merkezine kaliteli bir futbolcu transferini çok önemsiyorum, keşke mümkün olsa da 25-27 yaşında birini oraya monte edebilsek, takımın yaş ortalaması zaten yüksek ama en önemli sorun maliyet...
bence 9,5 oynayacak kadar teknik bir adam değil,6 numarada bence de etkisiz ama 8 numarada fatih terimin de özgüven takviyesiyle gayet de müthiş oynayabilir diye düşünüyorum...
Iyi misin, bu yazdiklarinin benim yazdiklarimla ne alakasi var?