Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kwadwo Asamoah‏@Asabob20

First derby game of the year. Great win Primo derby dell'anno. Grande vittoria
26aa.png
26ab.png
Bravi tutti
2764.png
1f44f.png

simdi yazdi, bu adam gelmez

Dün de yazdim,asamoah sirf daha fazla süre almak icin bizi kullandi sezon basinda ve basarili oldu.

Hatta 1-2 ay önce juve'den ayrilmayi hic düsünmedim dedi asamoah

Dün de yazdim,asamoah sirf daha fazla süre almak icin bizi kullandi sezon basinda ve basarili oldu.

Hatta 1-2 ay önce juve'den ayrilmayi hic düsünmedim dedi asamoah

Sene sonu spinazzola geliyor sandro gitse bile yerine adam gelecek asamoah her zaman juve de 3'ncü tercih olacak bence bizi kullanmıyor bence juveyi kullanıp bizden biraz daha fazla koparmaya çalışıyor :D

Asamoah transferi burada canta da keklik olarak görülürken de diyordum o transfer cok zor gerceklesir diye.

Adamin piyasasi var Juventus ile uzatmasa bile yazin bonservissiz olacagi icin istedigi kulübe gidebiliyor, ki bu da taliplilerini arttiracakti. Biz en son ne zaman aylar önce kis transfer döneminde bir oyuncu ile ön protokol imzalayip anlastik da bu sefer kesin basaririz diye düsündünüz anlam veremiyorum.

Muhtemelen kendi menfaati icin bizi güzel bir sekilde kullandi bu dönem de. Juventus ile yakinda kontrat uzatirsa da hic sasirmam acikcasi.

Asamoah transferi burada canta da keklik olarak görülürken de diyordum o transfer cok zor gerceklesir diye.

Adamin piyasasi var Juventus ile uzatmasa bile yazin bonservissiz olacagi icin istedigi kulübe gidebiliyor, ki bu da taliplilerini arttiracakti. Biz en son ne zaman aylar önce kis transfer döneminde bir oyuncu ile ön protokol imzalayip anlastik da bu sefer kesin basaririz diye düsündünüz anlam veremiyorum.

Muhtemelen kendi menfaati icin bizi güzel bir sekilde kullandi bu dönem de. Juventus ile yakinda kontrat uzatirsa da hic sasirmam acikcasi.
biri diye hatırlıyorum can kardeşim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asamoah yüzünden 17 hafta sol beksiz oynadık. O yüzden peşinde koşupta bi 17 hafta daha orada çöplük çekmeyelim. Kritik maçlar olacak. Evra iyidir. Sezon sonu bakılır duruma

Bize gelirse 3 m euro imza parası ve senelik yaklaşık 2.5-3 m euro para alacak eğer 4 sene kalırsa 15 m euro net para yapar bu da juventus versiyonundan konuşursak vergileri düşmeden 25 m euro gibi bir para verirlerse olabilir yani senelik 6.25 m euro verirse juventus'da kalır, juventus bonservis olarak yüklü miktarlar verebilir ama maaş konusunda bizle yarışamaz :asd22:

Son düzenleme:
Veysel Sarı diye hatırlıyorum can kardeşim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok yav onu kisin transfer dönemin de almistik bonservis ödeyerek, belese gelmedi o adam.

Bi Ali Turan var sanirim son seneler de. O da rest cekip kadro disi falan kalmisti sezon sonu bedava Galatasaraya gidecegim diye.

Evrayi almazlarsa carole ile bitirilir sezon zaten FT imza toreninde carole ile ilgili cok sey soylemisti.
Daha da baska sol bek falan alamayiz sene ortasinda.
Adamlar gecen sene bask adriano.gibi adami 500bin dolar gibi komedi bir paraya almislardi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

asmaoah 3 haftadır lig maçlarında yedekti.kupa maçında oynaması normal ,o twit de öyle...ama artık baska alternatiflere bakmalıyız...sadece evraya muhtac kalmısız gibi davranıyoruz.

Şu sol bek yokluğu yüzünden min 6 puan kaybettik bu sezon.

Allah belanızı versin.

Asamoah'in bugün Juventus ile sözleşmesi bitse ertesi gün Premier Lig de ilk 5 oynayan takımlara imza atar.
Telles malının ( ki hala mal) piyasasının 25 milyon euro olduğu sol bek kıtlığın oldugu orta da Asamoah'i hava da kara da kaparlar.
Asamoah bizimkileri kandırdı piyasasını yükseltti. Bu adam bize fazla. Gelmez su yaşında.

Hoca da Carole hakan yeter diye bir sapıklık yapmaz inşallah.
Evraya razıyım.

Yıllardır fenere sol bek yokluğundan yeniliyoruz. Abv

Evrayi almazlarsa carole ile bitirilir sezon zaten FT imza toreninde carole ile ilgili cok sey soylemisti.
Daha da baska sol bek falan alamayiz sene ortasinda.
Adamlar gecen sene bask adriano.gibi adami 500bin dolar gibi komedi bir paraya almislardi.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O imza töreninde soyledileri aklıma geldikçe sol bek transferi yapmayacak misiz gibime geliyor.

Carole paspasi ile sezon geçmez.
Adam hem kör hem kazma

Arkadaşlar sakin olun transfer sanki Asamoah'ın elindeymiş gibi adama sitem etmeye gerek yok. Asamoah'ın elinde olsa zaten son gün de olsa gelecekti ama juventus bırakmıyor onlara göre haklı bize göre de saçma bir gerekçe diyoruz. Aynı şartlar altında hem CL hem lig hem kupa gibi 3 kulvarda oynuyor olsaydık Asamoah'ın 1 yıl sözleşmesi kalmış ve Sandro'dan başka bir sol bek oyuncusu yokken özellikle CL listesini 4-5 tane önemli sakat yüzünden dolduramamış bir takım olsaydık bizde yollamazdık, hatta aynı şartlar ve durum da olsak taraftarımızın %100'ü sene sonu gitsin derdi. Asamoah'da çok gelmek istiyor ama juventus izin vermiyor adamlar 1-2 m euro bonservise de bakmazlar tok satıcılar çünkü her kulvarda hedefleri üst noktada olduğu için burada iş Asamoah'da da bitmiyor. Sene sonu gelecektir ön protokol konusunda önemli adımlar atılır vergisiz net güzel bir maaş ve imza parasına da hayır demez. Ne ingiltere, ne ispanya ne de almanya bizim verdiğimiz maaş + imza parasının yanına yaklaşamaz

Son düzenleme:
o değilde sezen aksu ve yıldz tilbe bile barıstı,fatih terim geri döndü.bi de 90lara dönersek çok güzel olacak

Asamoah-Luis-Evra...Onlardan biri olmazsa Carole-Lato-Aziz-Sakıb-Uğur Ç...Dünyada başka solbek yok zaten?!:38573:...

Asamoah' ın kolay bir transfer olmayacağı belliydi. Scout ekibinin ille bir çalışması olmuştur, Asamoah yazın transfer edilemeyince. Hoca da scout çalışmalarını dikkate alacağını net şekilde ifade ettiğine göre hiç akıllarda olmayan birinin transfer edilmesini muhtemel görüyorum. Bir mevkiye transfer gerekliliği ancak bu kadar dillendirilir; kıytırık birinin alınmayacağı aşikar. İsminin ne kadar popüler olacağı hiç umurumda değil, yeterki vereceği katkıyla derman olsun...

Luiz Asamoah 6 aylik Evra olmayacaksa en azindan genc biri gelsin biraz heyecan getirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt