- 27 Ocak 2010
- 139.390
- 105.723
- 5.648
bu muslera öyle herkesi takip etmiyo lan,bizdeki futbolcuları ve uruguaylı futbolcu arkadaşlarını,bi de tanıstıgı bikaç futbolcuyu takip etmiş gibi görünüyor.bı iş var bu işin içinde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu muslera öyle herkesi takip etmiyo lan,bizdeki futbolcuları ve uruguaylı futbolcu arkadaşlarını,bi de tanıstıgı bikaç futbolcuyu takip etmiş gibi görünüyor.bı iş var bu işin içinde.
![]()
Valencia Atletico'dan Vietto'yu kiraladi
Slm
Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Emre Mor > Garry+Yasin
Emreyi Brumayla karşılaştırdığımızizi düşünürsek bu teorem cokda haksiz sayilmaz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ümit Davala'ya bir şey diyemem, olumlu. Tafi'ye zaten laf yok. Hamit'in ismi geçiyor olursa o da güzel olur. Kariyeri elit kulüpler & hocalar ile dolu. Mental yönü de çok kuvvetli. Elmander'e de herkes gibi sıcağım. İçime sinmeyen tek kişi Hasan. Hasan Şaş'ın ise ne işe yarayacagini anlamadım. NTVSpor'da yorumculuk yaparken Metin Tekin, Önder Özen, Demirkol gibi yorumcuların yanında acayip sırıtıyordu. Yabancı dilinin de olduğunu sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.
Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk
Fatih Terim'in yardımcıları Levent Şahin, Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya Hamit Altıntop ve Johan Elmander de katılacak.Bu ekip aynı zamanda alt yapıyla da ilgilenecek. (Gamaspor)
A.Selam