Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu muslera öyle herkesi takip etmiyo lan,bizdeki futbolcuları ve uruguaylı futbolcu arkadaşlarını,bi de tanıstıgı bikaç futbolcuyu takip etmiş gibi görünüyor.bı iş var bu işin içinde.

tumblr_nuifxwx5yH1t9ilsqo1_400.gif

Bunun üstüne bide emre mor asamoah kap gelse ortalık yanar

Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt'ta forma giyen Hamit Altıntop, özel nedenlerden dolayı takımından ayrıldığını ve Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Hamitde geldi herhalde. DİREK gelsin başlasın

Fatih Terim bir yardımcı havuzu oluşturuyor. Levent Şahin, Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala anlaşılan isimler. Türkiye’ye dönecek olan Hamit Altıntop ve İsveç’te hala futbol oynayan Johan Elmander ile de görüşmeler sürüyor. Ekip aynı zamanda alt yapıyla da ilgilenecek. https://twitter.com/gamasporcom/status/948928248095928320/photo/1

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm

Pixel 2 XL cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Mor > Garry+Yasin
Emreyi Brumayla karşılaştırdığımızizi düşünürsek bu teorem cokda haksiz sayilmaz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yetenek olarak ve topu ayağına aldığında yapabilecekler olarak evet zaten potansiyel olarak tartışılmaz bile

Ama E.Mor 'da aynı Yasin gibi Rodrigues gibi salak salak oynuyor + olarak birde E.Mor yeteneklerini gösterebilmek için aşırı bencilliğe kaçıyor

Terim bunu çözüp Emre Mor'u adam edebilir mi ? evet
Eğer bu olursa Emre Mor STSL'de rakipleri inciterek defansları futbola küstürür mü ? evet

Emre Mor'dan kariyeri boyunca belkide tek faydalanan Terim oldu BvB-Celta'da tutunamadı Luce onu kesti milli takımdan

Gerçekten girilebilecek bir kumar en kötü ne olur tutmaz yedek klübesinde bekler sene sonuna kadar Yasin-Sinan ikilisi oyuna gireceğine Emre Mor girer rakiplere çalım atar durur maddi olarak da bişey kaybetmeden kiralık sözleşmesi bitince geri göndeririz

Ama tutarsa ...

Ümit Davala'ya bir şey diyemem, olumlu. Tafi'ye zaten laf yok. Hamit'in ismi geçiyor olursa o da güzel olur. Kariyeri elit kulüpler & hocalar ile dolu. Mental yönü de çok kuvvetli. Elmander'e de herkes gibi sıcağım. İçime sinmeyen tek kişi Hasan. Hasan Şaş'ın ise ne işe yarayacagini anlamadım. NTVSpor'da yorumculuk yaparken Metin Tekin, Önder Özen, Demirkol gibi yorumcuların yanında acayip sırıtıyordu. Yabancı dilinin de olduğunu sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.

Madem hoca fazla antrenörden oluşan farklı bir proje deniyor, keşke bir tane de dünya çapında eski bir futbolcu getirse. Eskiden burada oynamış oynamamış farketmez. Akıllara direk Drogba geliyor tabi.

Son düzenleme:
Ümit Davala'ya bir şey diyemem, olumlu. Tafi'ye zaten laf yok. Hamit'in ismi geçiyor olursa o da güzel olur. Kariyeri elit kulüpler & hocalar ile dolu. Mental yönü de çok kuvvetli. Elmander'e de herkes gibi sıcağım. İçime sinmeyen tek kişi Hasan. Hasan Şaş'ın ise ne işe yarayacagini anlamadım. NTVSpor'da yorumculuk yaparken Metin Tekin, Önder Özen, Demirkol gibi yorumcuların yanında acayip sırıtıyordu. Yabancı dilinin de olduğunu sanmıyorum. İnşallah ben yanılırım.

Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk

Aslan10line sur Twitter : "O zaman git konuş onlara. #HasanŞaş emaneti olan bu şehr-i İstanbul'u geri alacakmış de. De onlara tamam mı ?? https://t.co/KFP0RI9pwF"

Fatih Terim'in yardımcıları Levent Şahin, Taffarel, Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya Hamit Altıntop ve Johan Elmander de katılacak.Bu ekip aynı zamanda alt yapıyla da ilgilenecek. (Gamaspor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt